Belátás

Jópofa az a humor, ahogy a tükröződésekkel mostanában, abban a közegben, ahol Mariann gondolom él, az épületeket, ezeket a lakótelepi épületeket megfigyeli. Erre egy jó kis csehes gesztuskép ez, amit látunk - mondja Szőke.
- Örülök, hogy a Mariannak van humora, és itt ez megcsillan. És én ezt fontosnak tartom, és most én mondom azt, amit András szokott mondani nekem, hogy nem kell mindig borongani, hanem így lehet ezt a humort is mutatni, lehet örülni és én ennek ezért örülök ennek a képnek, mert ezt érzem benne. Három disznó, hát ezért három disznó. Egyébként nagyon könnyű kis darab, mint egy ilyen kis futam a zongorán, de nagyon örülök neki, hogy Mariann ezt is fölfedezi. (szőke-hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

jaja igen o az, most megneztem a weboldalat, de nem talalom rajta azokat a kepeket, csak vagy kettot beloluk, mar biztosan leszedte oket... na mindegy, azert koszi.

örülök, hogy szép emlékeket ébresztettem benned Tamás. legalább is remélem, hogy szépeket. :-)

Csokolom!

Eszembe juttattad... oooo..ooo.. most nem jut eszembe a neve a sracnak,
(Zsolt segits!!! Hogy hivjak a sracot akinek tavaly dorogdon a muvhaz alatt volt a kiallitasa? Megrongaltak a vendegkonyvet is... tudod!!!)
Szoval a weboldalan lattam kepeket parizsrol ahol mindegyiken az eiffel torony volt fotozva de tukrozodesekbol,pocsolyabol, kirakatbol, kocsiuvegbol es azok a kepek nagyon tetszettek...

Rálátás...ühüm...tényleg jobb lenne...

Hmmm…nem tudom. Újra végig gondoltam és lehet, hogy a rálátás, jobb cím lett volna. Mindegy. Csak gondoltam megosztom Veletek a dilemmámat. A címadással szinte mindig gondba vagyok

Új hozzászólás