Berni

Egy bárban készült fotósorozat egyik fotója. A cél egyfajta bárba való hangulat elérése volt. Alapjában csak 1db beautydish-t főfénynek és egy oktaboxot használtam.

Itt éppúgy, mind a másik báros képnél a környezet, a hangulat hiányzik. A kalap itt sokkal jobb, de nem tud természetes lenni a beállítás, a póz és így a modell sem, mert nincs, ami hangulatba hozza, így a néződre se tud ez átragadni. (hegyi)

Hozzászólások

Természetesen. Használd nyugodtan.

Szia! A hétfői Vászon és ernyő adásához szeretném elkérni a képet ajánlónak. :)
Üdv,
Viki

Pontos, technikailag szép munka, egyfajta reklám jellegű üzenet jön leginkább belőle, de azt hiszem, hogy nem az, mert nincs nevesítve a reklámanyaga :) Nagyon szép a modelled is, látszik, hogy sok gondot fordítottatok a felkészítésre, sminkes volt, odafigyeltetek öltözetre (ha ez amatőr munka, akkor pláne kiváló!) De ha már ez a világ a cél, akkor azt gondolom, hogy az apró részletek, az icipici utolsó centik amik ilyen esetben extrém fontosak lehetnek: pl a hajat picit megigazítani, vagy a kéz van most kicsit jobban megvilágítva. Ugyancsak, a fenyőpult, és a pohár is kicsit más világ, mint ami azokon kívül látszik a fotón. Szóval ilyenek. De mondom, egyébként nagyon precíz kivitelezés jön, profi stúdiófotósok magazinfotósok fele kacsintó munka. (nagyjából ugyanezt mondanám a másikhoz is!)

Új hozzászólás