Betegesen

Influenza gyötör. A kép telefonnal készült.

Máté, ennek van egy elég jó kis esendő, szerencsétlen hangulata, ez átjön, az ember ilyen, ha beteg. De mondd, miért kell ez állóban? Négyzetes elég lenne, de ha álló is, az a belógás fenn miért nincs levágva? Ezt kell lásd, ha nem az exponáláskor, akkor az utómunkánál. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Persze. Használd nyugodtan ☺️

Boldog Karácsonyt

0
Értékelem!

Mate, kerem szepen ezt a kepet a szerdai radioadasom illusztralasahoz.

0
Értékelem!

A zeiss touitot felejtsd el, felesleges beruházás lenne. Mondtam neked egy 18-105-ös fix 4-est, azt vedd meg, mert az minden vágyad ki fogja elégíteni és egy objektívvel megoldod az életed. Amit az nem tud, arra nincs is szükséged.

0
Értékelem!

Azért, mert nem raw fájl volt. Előlapi kamera lőtte, így nehezen szerkeszthető. Az állvánnyal könnyebb lett volna a komponálás. A 30 1.4 és Sigma meg a Sony vázzal nem mosta volna ennyire kuszán össze vissza a fejem körüli részeket. A jó ötlet a fejem feletti képrész egy részének kivágására lett értve.

0
Értékelem!

Sokat gondolkodtam Máté a válaszodon, és értem addig, hogy azt írod, jó ötlet... :)

0
Értékelem!

Jaja. Jó ötlet. Még nincs 3 láb, így ez csak mező előlapi kamera. A sigma 30 1.4 meg ha jól tippelek max május, június környékén lesz csak meg. De augusztusra muszáj, mert megyek Erdélybe egy hétre. A tökély egy Zeiss touit obi lenne.

0
Értékelem!

Jobbulást, Máté! Én a tetejét levágnám a fehér folt alatt valahol.

Új hozzászólás