Borotválkozó fotós

Borotválkozó fotós

Szintén az első leckéhez küldeném, inkább biztosra megyek, és bár Zsolt látta ugyan már ezt a képem, még nem cincálta szét.... tessék, jöhet. (Ha valakit érdekel a kép technikája abban semmi extra nincs egyébként, "sima panorámafotó")

Kicsit skizoid ez a sima panoráma, nem biztos, hogy akarok veled együtt borotválkozni, még a végén beszippant Alice a tükörbe. De félre a viccet, azért a sima panorámánál valamivel több van ebben, majd ha akarod, meséld el a többieknek, hogy készült, a lényeg viszont, hogy ez egy jó játék, és az előző munkáidban is van erre utalás, szóval ha gondolod és érdekel téged ez az irány, lehet hogy érdemes lenne behatóbban is foglalkozni vele. Megvan a lecke, csillag, és elsős vagy. Várjuk a folytatást, nem cincálok most, bár a kompozíció lehetne talán picit feszesebb jobbra-balra. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Eztet még csak most láttam:) Nekem csak harmadjára jött be, hogy a tükörben mi látható:) Ügyi.

Jó ötlet egy ilyen arcnélküli portrénak, és tényleg van egy kissé ijesztő hangulata, nem mondhatni, hogy unalmas. Szerintem ehhez kellett az alakok jó beállítása is, tehát hogy nem teljesen oldalról és nem teljesen szemből - nem tudom ez mennyire volt tudatos vagy hányadikként készült ez a verzió, de szerintem ez jó lett nagyon. Mert ugyan kigondolható, hogy a tükörben az alak azért kicsit arrébb áll, de vizuálisan jó helyen vannak együtt. Sőt, lehet, ez az elcsúszás a tudat alatt hozzájárul a "skizoid" hatáshoz is.

Jó ötlet, sőt. Nézeti magát a kép rendesen. Te tényleg filmrendező vagy.

Szerintem ez jó. Nem vagyok ugyan híve az ilyen szabott-varrott képeknek, de ez tetszik.

Új hozzászólás