Bratislava - hlavná stanica

Feri, közben változtak a leckék, átsoroltam, de a kép lényege szerint ez mindegy is, mert hogy a helyzet az, hogy ez egy jó kompozíció, a színek is rendben vannak, és érthető, amit látunk, csak nincs történeti szempontból különösebben érdekes momentuma. Nem látok rajta olyat, ami egyedivé tenné. Egy vonat a kanyarban. Ha ez egy fotóriport, vagy etűd része, ott lehet átkötő elem - főelem ott se - de így a kérdés az, hogy mi az oka az exponálásnak? (hegyi)

Hozzászólások

28
Értékelem!

Máshogy mondom, mert ha elvicceljük, sose érünk a végére. A semmitmondó állomást mi a töknek fotózod le? A mit, miért, hogyan kérdésnél mindre kell válasz, különben nincs kép.

25
Értékelem!

Ez egy jó megállapítás, na de akkor hogyan? Mert ha elcsípem ezt a pillanatot http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/a-v..., akkor ugye van téma pl. de így maradt az üresség. Viccet félretéve, értem, s belátom, kell hogy legyen ok, téma, mondanivaló.

33
Értékelem!

A semmit nem lehet a semmivel ábrázolni.

24
Értékelem!

Nekem ez az állomás pont ilyen semmitmondó, semmi érdekes, se építészetileg, sem hangulatával nem fogott meg. Talán ezért.

Új hozzászólás