Budapest másképp

Budapest másképp

Hát, igen, ez egy nagyon érdekes meglátás. Egy kicsit sajnálom, hogy ennek a háznak az alja, az árkád része lemaradt. Én lemondanék akár a felhők egy részéről is, ha egy kicsit billent volna ez a kamera. Nyilvánvaló, hogy az az oka ennek, hogy Feri szerette volna a függőlegeseket függőlegesnek meghagyni, de lehet, hogy egy kicsit csalhattunk volna akár, ehhez technikai megfejtéseket is lehet hozzácsatolni, vannak erre speciális objektívek, vagy dönthető hátfalú gépek, de ne menjünk ennyire messzire. Maga a hangulat nagyon jól érzékelhető. Furcsa ez a színvilág, amit itt kapunk, mert van ebben egy kicsit régies, ilyen archaizáló, 70-es évekbeli filmes megközelítés, de nem rossz ez. Ki lehetne ezt színben korrigálni, hogy a sárgákból egy kicsit visszaveszünk, mert az egy picit, mintha túlzás lenne, de ettől függetlenül a hangulathoz hozzá ad. Örülök ennek a képnek, ennek a megfigyelésnek, mindazzal együtt, hogy mondom, nekem a kép alsó régiója most nem tud elég erősen jelen lenni ahhoz képest, ahogy talán jelen kellene, hogy legyen. Nem tudom, hogy ez mennyire elfogadható. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Gratula, mint egy kicsit retrós képeslap. Klasszak a világos homlokzatok, karaktert adnak az épületekben, felemeli a hangsúlyt az utcákról a város felső részére.

Azt nem lehetett volna megoldani, hogy a középen-alul lévő három nagy homlokzat is több fényt kap jobb oldalról? ;)

Sziget Eye

Nem is tudom... Nekem most nagyon tetszik a város. Rengeteg fejlesztés történt és valóban hömpölyög a turista tömeg ami nagyon jó érzés. Sok helyre be lehet ülni és figyelni az embereket, kvzó, söröző, éttermek. Ezeket hiányoltam ez idáig.

Precíz? hmmm, nem tudom, persze rám sokszor mondták már, hogy jobb lenne ha lazulnék ;)

Nagyon különleges látvány, és nagyon precíz fotó. Számomra ez jut eszembe első ránézésre.

Nagyon jó! Honnan lőtted?

Új hozzászólás