Buffer the hamster

Buffer the hamster

Buffer egy szíriai feketefülű fehér hörcsög. Elég jól bír engem.

Ezt a képet a keresztforma meg ez a háromszög menti meg, mert egyébként viszonylag érdekes ez a szubjektív mozgás az előtérben, hogy mennyire teszi felismerhetővé ezt a kis állatot. Nyilvánvaló, hogy benne van a személyisége, hogy ők nem egy ilyen buddhista szerzetes figurák, hanem a maguk izgágaságukkal szimatolnak, keresik a kiutat a kis ketrecükből, ez ilyen szempontból jó. Mondjuk így, ebből a képből azt nehezen tudom meg, hogy mi az, hogy szíriai feketefülű fehér hörcsög, látok egy kis állatkát, a beazonosításhoz ez viszonylag kevés. Nem azt mondom, hogy leltárszerűnek kell lennie egy ilyen képnek, de hát viszonylag kevesen tudnak szíriai fekete fülű fehér hörcsögöt találni maguknak, vagy nem tudom, hogy mennyire elterjedt ez a kisállat. Ennyit megért volna, hogy talán egy kicsit tárgyszerűbb legyen, hogy legyen benne valami, amivel beazonosítható ez a kis állat. Az is kérdés nekem, hogy az "elég jól bír engem” mit jelent a gyakorlatban, hogy engedi-e magát fotózni, vagy hogy ez most egy szokatlan helyzet az állatnál. Mivel nem ismerem az ő viselkedését, ezért nem tudom meghatározni ezeket. Oké, mondhatjuk, hogy nem a leiratból kell elindulni, ezért mondom, hogy a képet magát megmenti ez a keresztforma és a háromszög, mert ettől válik dinamikussá ez az egész játék. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Nagyszerű lesfotó, és még az is lehet, hogy nem is az aminek látszik... :) Hogy mi lehet még? Az kiderül a ma esti rádióadásomból, amihez engedelmeddel ezt a képet választanám ajánlónak!

Nem lehet egyszerű egy ilyen kis jószágot lekapni mert folyton izeg mozog, tetszik hogy alsó gépállásból fotóztad, meghökkentő hogy ilyen óriásnak ábrázolod ezt a kis állatkát. A keresztet a falon nem igazán tudom értelmezni, a kép is kicsit életlen, meg hát a modell is mindjárt kitűnik a képből, nehéz az ilyesmi, sok türelem kell hozzá, és állatoknál külön figyelmeet kel lszetelni maguknak az állatoknak, hogy ne érezzék idegennek a kamerát, ne féljenek tőle, vagy hogy ne unják meg nagyon hamar, de szerintem érdemes lenne még próbálkozni.

Új hozzászólás