Bundi foltozva

Bundi foltozva

Próbálkozásaim végeredménye.

Megkaptuk a javított verziót, és azt kell mondjam, hogy jó irányba haladunk. Talán a kettő között van az igazság. Én mindenképpen jónak tartanám azt, ha meghagyva azt a tónusrendet, ami most a macskánál létrejött, a hátteret viszont nem gyengítettük volna ennyire ki, tehát közelebb kellene a kettőt egymáshoz hozni. Akkor volna realitása ennek a fajta egészen megemelt tónusokkal dolgozó háttérnek, ha nagyobb teret hagyunk, ha több helyet tud a szem befutni. Most, hogy ennyire szűkre lett véve ez a kompozíció, például elveszítettük a macska alatt meghúzódó hófelület struktúráját. Erre ügyelni kell, hogy ne egy furcsán lebegő tárgyat hozzunk létre, hanem megmaradjon a bázis, megmaradjon az a pont, ahonnan ez a dolog elindul. De nagyon szuggesszív a felvétel. Szerintem ezzel még lehetne dolgozni egy kicsit, a kettő között meghúzni egy határt, és akár a szelektív kijelöléssel kijelölni a macskát, és így az eredetiből csak a macskát világosítani, a hátteret meghagyni nagyjából abban a formában, ahol volt. Nem tudom, hogy van-e kedved még ezzel molyolni, ha igen, akkor várom a folytatást. (hegyi)

Hozzászólások

A hétfő este 9-kor (2013. dec. 16) kezdődő Kultúrsokk rádióadáshoz ezt a képet választottam illusztrációnak. Várunk a hallgatóság körében, és köszi :)

Köszönöm az elemzést.
Igazad van, külön kellett volna dolgoznom az állattal, és külön a hátterével, hogy szinkronban maradjanak.

Természetesen, van kedvem ezzel a képpel molyolni, tehát előbb utóbb előállok egy elfogadható verzióval. Legalábbis szeretnék :)

Új hozzászólás