C’est la vie

C’est la vie

Nem sok szociofotó érkezett eddig, nagyjából értem is, hogy miért, mert nem nagyon hajtjuk magunkat ebbe az irányba, de ez egy jó meglátás. Ez a csaj is belenéz a kamerába, mintha megszerezte volna egy estére ezt a fickót magának valami furcsa élményanyagot gyűjtve, közben itt van ez a fickó, aki szemmel láthatóan az utcán él, de azért valamilyen viszonya van ehhez a csajhoz, már csak, ha álomban is, szóval az egésznek van egy nagyon jó gegje. Az az izgalmas ebben a dologban, hogy olyan az egész, mintha tényleg a valóságban lenne ez idetéve, olyan, mintha ez egy óriás ágy lenne, és a Gulliver felesége az, aki itt fekszik, és ez a fickó ténylegesen ott lenne az ágy mellett. Nagyon jól sikerült ez a dolog, és szinte sehol nem bukik le. Egyedül az összeragasztásnál látszik, hogy ez egy plakát. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

A gondolat rendben van de nekem is valami nem okés a beállítással, távolságtartó, és kicsit ilyen alá-fölé rendeltségi viszonyt érzek a fotós és a téma között, amitől nincs meg feltétlen az üzenet, se nem néz a kamerába a bácsi, a sapka is takarja a szemét, meg a fények sem olyanok, túlságosan elsikkad a plakát mellett.

Hello Tamás, László a használatos nevem - bár nem nagyon szeretem, mert megkérdezésem és beleegyezésem nélkül akasztották rám... :-)

A plakáton nem tudtam változtatni, a jóembernek ugyan szólhattam volna hogy máshova (kompon)állja magát - de akkor eltakarta volna a kilátást... (Egyébként ezt sem ingyen csinálta.) Viszont így jobban érvényesül a kontraszt és belepasszol a kar-test háromszögbe - de mit is keresne egy kéregetö a köldök tájékán? :-)

üdv

..

Helló László György! (Jó lenne tudni, melyik nevedet kedveled jobban.) Sok jó képed felbátorít, egy enyhe bírálatra. A legfőbb bajom, hogy a néninek lecsúszott a válltömése, bár talán erről nem tehetsz. A másik, hogy erőltetettnek találom ezt a beállítást.

Új hozzászólás