Cafrinka a törpe uszkár

Borzasztóan sok képet kell lőni, hogy legyen éles, jól exponált, és ahhoz , hogy a megfelelő távolságban legyen. Ez a kép is egy nagyobb kivágott szelete. Gyakorlatilag folyton mozgó a téma, ki lehet merevíteni napfénynél de nincs az az AF ami letudja követni. Még az f5.6-sem elég élesre fogni mivel az egész kutya 20 cm és 1,5 kg. Persze 85 mm FF , így lehetett volna F8 is, megmaradt volna a kellő háttér elmosás is hiszen a téma is kicsi. Egyébként új családtag, Segítséggel sikerült kettőtízed másodpercre leültetni. Napsütés és 2,5 cm-es fű. Földön hasalva, kutya szemének szintjén ahogy kell. Jöhetnék sürübben az oldalra, de jó látni még létezik. :)

Hozzászólások

Köszönöm, megnézem úgy is! Bár valamiért nem az én világom a 6x6. Filmen jó számomra, de digitálisan nem tudom elképzelni. Ennek lehet az oka a korai Instagram. Még nem fotóztam amikor ilyen formában csináltam mobilos képeket Instagramra. Valószínűleg emiatt.

Megérte a strapát, jó lett. Ha úgy is nagyobb képből vágtad, én lehet inkább négyzetesre vágtam volna; felül még elbírna egy kis teret.

Új hozzászólás