cica fátyolban

Ha ez a te cicád, akkor eléggé el lett maszkírozva, leginkább az jut eszembe róla, amikor lovagi filmekben, mint például a Gyalog Galopp, különböző szereplők voltak beöltözve lónak, és kókuszdiókkal csinálták a lópata hangot. Itt is valami ilyen maszkírozás történik, hogy ebből a cicából egy bikaszarvú állat lett, ami izgalmas, ez egy jó dolog. A macskaságnak valami olyan jellemzőjét sikerült itt Andrásnak megtalálnia, ami egyrészt a bujkálás, másrészt a terület felfedezés, a terület őrzése, és az, hogy mindez formailag párhuzamba került azzal, hogy csak a sziluettet adom, és a macskának mi a jellemzője: a fejformája és a füle. Ez megvan, úgyhogy köszönöm, három csillag. Ebben a képben már az érzelmek is szerepelnek, úgyhogy ennek örülök. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves András! Utólagos engedelmeddel felhasználom a fotódat a 2020.05.11-én, hétfőn este 8-kor adásba kerülő rádióműsoromhoz. Köszönöm! Viszlát a Látszótér chat-en! Shownotes itt: http://zimix.hu/rissz-rossz-terasz-16-szoro-ban-kalandjai/

...és a cica lovagi tornára van beöltözve arany-vörös sávos, anjou-liliomos lepelbe (remélem más is látja, vagy orvoshoz kell fordulnom)

...
Cica-psicho! Ez tecc! :DDD
Nemeg... Köszi, GG!
Itt és most írom le, hogy totálisan semmi bindzsi. Annyira, hogy a Ps-t se használtam, csak a géphez adott gyári raw-konvertáló porgit. :)

Már akartam írni, hogy ez egy bazijókép.
Meg hogy gőzöm sincs, hogy van-e benne bindzsi, de ha van, akkor jóhelyt van.
Így jó, ahogy van. Talán csak a bal felső sarokba lehetne belekötni, de minek.

Új hozzászólás