Cím nélkül

Cím nélkül

Nyözönek, a vendégmókusa miatt.. :)

Értem azt, hogy itt egy hullámhelyzetről van szó (valószínű valami tóparti szituáció) ennek a képnek most valószínűleg a digitalizálás ami a szépséghibája, valószínű, hogy ott a mélyben a feketében meg a középrészben is több tónus és több részlet lehet, mint most én itt láthatok – ez az egyetlen problémám. De emiatt most én azt gondolom, hogy ez az a látható verzió amit látok, az ettől nekem nem tud leckemegoldássá válni – a 3 csillag megvan, mert az absztrakthoz tökéletesen jól kapcsolódik, bár érzek némi didaktikus megközelítést abban, hogy itt most mind a három régió egyformán jelen van (a sötét, a középtónus és a világos), valami döntést én lehet, hogy meghoztam volna. Egyébként nekem ebből furcsa módon legkevésbé a part ami érdekes, a legérdekesebb ami a víz határvonalán történik – ami úgymond a jég alatt egy belátható terület még. Amivel én elkezdtem volna játszani, az ez a partszakaszi rész és ami a teljesen sötét feketében úszó tónustartomány közti tömegelosztási játék lehet. Úgyhogy ezt így a jövőre nézvést is mondom, hogy tessék bátran bevállalni azt, ami ebből mi az ami igazán érdekel, mert most biztos, hogy 100%-osan el tud hozzám jutni. A három csillag azért megvan. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

29
Értékelem!

Hello Zsolt!
Köszi az értékelést! Nekem pont ez volt a lényeg, a hármas tagolás, jóformán egyenlő rétegek, a köztes közeg ami osztja a teret. Nem hiszem didaktikus lenne a megközelítés de ezen nem fogunk összeveszni. Persze mély tartalmat se kell keresni, pusztán egy forma rím Nyöző képére :)
minden jót!

34
Értékelem!

Technikailag cím nélkül nem tudom kitenni. Ugyanis kell lennie valami szövegnek, ami linkként tud működni. Kiállításon ha a kurátor is egyetért, majd nem lesz cím. ;) Egyelőre próbáljuk meg, ha lehet.

31
Értékelem!

Oké! :) Viszont nem hiszem, hogy minden esetben kell cím, néha nagyon elvisz.. Lehetett volna a Hullám is.. de az olyan banális, ami lehet olykor vicces, de többnyire béna :)

24
Értékelem!

Dávid, lehet hogy erről kell ezek szerint egy kis disclaimer, de a címekkel hiába molyoltok, a rendszer utálja, használhatatlan, szóval értem én, értem, szép, ami érdek nélkül tetszik - de próbáljatok a normális címadás felé mozogni. Köcce.

32
Értékelem!

Nyözö: :D
Én köszi!!

Hegyi Zsolt figyelmébe és alteroknak, az alternatív (eredeti) cím: ~
:P

33
Értékelem!

Komoly vérmókus lehetett, ha így megszaggatta a jeget is. Ez biza Mátyás a mókus, nem is holmi Misi... :)

De nagyon tetszenek a egymásra rakódott tónusrétegek, miközben a képnek a témája miatt is vannak mélyebb rétegei, lefelé haladva jövünk ki a vízből... Tetszik nagyon, köszi a láncolást! ;-)

32
Értékelem!

De,képes összezavarni a nem normális cím. :)

Új hozzászólás