Cím Nélkül

Cím Nélkül

A Roncsfilm forgatásáról maradhatott itt ez a kép, bár ma, a romkocsmák korában nem is oly meglepő, igaz, az eladó tábla nagyon erősen visszahúz a realitásba minket. Hisszük, hogy megveszik, hogy valóban beépítik majd egy új házba, hogy értelmet nyernek a rom maradékok is, hogy mindenki jól jár, és a foghíj is új funkcióra lel, aztán szembesülünk azzal, hogy már az őrbódét is elvitték, már nem számít a veszteség, hogy eladjuk-e a téglákat, már magára hagyták a terepet, pusztulunk, nem épülünk. Megvan a kép, de azért a leckemegoldáshoz majd még kérek munkákat.(hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

15
Értékelem!

Kedves Zsolt! Köszönöm a találó gondolatokat! Hasonlóképp érzem én is. Örültem!
Minden jót!
d

17
Értékelem!

A képminőség 'roncsolása' annyiban tudatos, hogy direkt polával kaptam le a 'jelenetet'.. már eltűnőben volt a nap és még a vakuját is letakartam, ezért ilyen; szóval mondhatni direktnek, mert digi is volt nálam de nem is készítettem vele erről képet.

Örülök hogy kiemelted a címet, a lényege megvan! (Volt amikor használtam különféle írásjeleket itt de úgy tudtam meg hogy hatással vannak az oldal működésére html-kód szintjén vagy mi a getva, így igyekszem elhagyni (de idézőjellel egyértelműbb lenne, valóban!).
[Gondoltam még a 'Földtörténet' címre is de akkor nagyon hatásvadász lenne, feltételezem, azt meg nem szeretném, így is néha belecsúszok ebbe...]
Sok ilyesmi környezet van a városban, van amelyik még kutya-vizeldének se alkalmas, némelyik parkoló némelyik ősi-indián-bennszűlőtt sírhely jellege van.. :) Láttam olyat tívíben hogy fiatal kortárs festők rá festették a falra az eredeti, bontás előtti épület keresztmetszét.. ezt egy jó dolognak tartom.

Számot nem próbáltam, so nem én tettem ki :) (ilyenkor illik kitörölni?)
Én is szeretnék házi kemencét építeni ilyen púposra gondoltam (sajna nem itthonra), néztem pár tervet, vannak egészen egyszerűek magamfajtáknak. Ha kész a tied mindenképp jó lenne megmutatni :)

Köszi Zoltán!
üdv
d

17
Értékelem!

Roncsolt, lerombolt környezet, gondolom tudatosan ehhez passzoló roncsolt/rosszra vett képminőséggel. :) Így mindenképp van valami hangulata. Ilyen helyek vannak, és lesznek is mindig azt hiszem.

Azon gondolkoztam, hogy a "Cím nélkül" itt most címnek is tökéletesen megfelelne, hiszen annyira magányos, elhagyatott a téglakupac, hogy erre már a postásholló sem jár, tán még (posta)címe sincs a háttérben levő háznak...

Bontott tégla nekem is kellene a kemencéhez, hívható a szám? :)

20
Értékelem!

Aha, kell? Neked o'csó; (barokkos túlzással) szinte minden eladó, csak az értékük
más..

Köszi Ágnes hogy nem hagytad árválkodni! :)

17
Értékelem!

Polaroid?
És egy halom tégla?
Eladó?
:)

Új hozzászólás