csak én

csak én

Kedves Csilla, köszöntünk a Látszótéren. Nagyon finom, nagyon érzékletes ez a munka. Nagyon jól bánsz a színekkel, a tónusokkal, a formákkal és az elrendezéssel. Nagyon mai ez a kép, mindazzal együtt, hogy egyébként van benne valami 70-es évek babydoll irányzata, de a megközelítés mégis nagyon mai. Nekem a japán vonalat is hozza a fotográfiádon ez a színvilág és formanyelv, egyetlen egy dologgal nem értek egyet: a keretezés. Miközben a többihez képest finom ez a megoldás, de mégis azt mondom, hogy nem használnám, nem ad hozzá, ez egy esztétikai jelzés, imitáció csak, de elviszi a figyelmet. Megvan a három csillag, a leckemegoldás is, de a keretet nem erőltetném. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Sziasztok! :)
Köszönöm!
Egyenlőre még csak ismerkedek itt mindennel, de igyekszem lassan több képpel előállni. :)

Csilla. Csak 1-2 ember szólít Kingának, de mindkettőt szeretem, szóval rátok van bízva. :)

Ezen a képen nagyton fontos a szemed.

Üdv köztünk, Csilla Kinga! Várom a továbbiakat!

Szia Csilla!
Érdekes ez a kép... Kicsit kihívó, kicsit erotikus, de ugyanakkor szerintem picit groteszk is. Úgy érzem kicsit többet kellene lássunk abból a helyzetből amiben vagy ahhoz, hogy ne legyen az az érzésünk, hogy hiányzik az alsó tested, és hogy a karjaid is jobban kapcsolódjanak hozzád. Persze ki lehet találni, hogy pontosan mi is történik, csak fura :) De lehet hogy csak nekem, majd a többiek megmondják.
A kihívó és erotikus jelzőket gondolom nem kell magyarázni :) Az enyhén nyitott ajkak, a dekoltázs, a kissé kusza hajtincsek mind-mind ebbe az irányba hatnak ;)
Üdv itt, jó hogy már nem csak én vagyok itt ennyire új tag ;)

Üdv itt a téren! És heló.
Izgalmas kezdés, hajrá!
Inkább Csilla vagy inkább Kinga?

Új hozzászólás