Csak lazán

Csak lazán

Én ezt egy nagyon kedves képnek gondolom, mindazzal együtt, hogy a szociografikus hatása erősebb, mint a humora. Márpedig nyilvánvaló, hogy egyrészt a szereplőből, meg a címből is adódna az, hogy itt a humorra tegyünk még rá valamennyit, ami akkor történhetne meg, ha ebből az egészből lefelé, és jobb oldalra többet kapnánk. Tehát a Csak lazán-hoz az kell, hogy lássam azt a pulóvert átvetve a vállon, de ahhoz kell a hátból is, meg a karból sem ártana egy kicsit több. Most ez így, ebben a formában ezért nem száz százalékos megoldás. Úgyhogy 2 csillag, remélem, hogy van mód ezeket a képeket megismételni. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

24
Értékelem!

Sajnos, ez volt az egyetlen képkocka, bár, az sem biztos, hogy ha többet lövök, akkor úgy csináltam volna, ahogy mondod. :P Visszatérek a leckékre sorban, és gyakorolok majd, hátha ragad rám valami! :) Köszönöm szépen! :)

22
Értékelem!

:) Na, igen! :) Nem is értem, hogy nem vetted észre! :P

27
Értékelem!

Olyan jó ez a kép! :)
De képzeld, csak valamelyik nap vettem észre a "hátteret", és így meg aztán főleg nagyon tetszik! Azóta mindig olyan érzésem van tőle, mintha ez a kép egy életrajz is lenne egyben, nagyon érdekes...

25
Értékelem!

Köszi! :) Csak egy kép készült, így nem néztem jól szét! :P Persze, ez nem mentség semmire se! Meg kell tanulnom jobban odafigyelni, és nem elveszni a pajkos huncut tekintetekben! :)

20
Értékelem!

Kedves kép, érződik rajta a személyes kontaktus közöttetek! Főleg a pajkos huncut tekintet teszi ezt. :) Ez el is viszi a képet rögvest, szépen kiemelik a színek tónusok a háttérből. Szóval jól sikerült ez!

Nekem csak az elhelyezés bizonytalan kicsit. Ebben biztos benne van a se nem 1:1 se nem 4:3 képaránynak is. Egy cseppet nekem szűk felül, de ott bizonyára bekevert volna az ajtónyílás. :) Alul mindenképpen nyesnék egy kicsit, valahol az ing gyűrődése felett, így a fenti szükséges szűkségen is segítene cseppet.

23
Értékelem!

Aranyos ez a bácsi nagyon, a laza kardigánjával és a mosolyával, közben az időtlen arcával. :)

22
Értékelem!

;) Most ennyire futotta! :)

22
Értékelem!

:) Nagyon pajkos-huncut a bácsi... de jó lenne ebből több! :))

Új hozzászólás