Csak pontosan

"Rejtőzködő életmódot" folytató amatőrként egy kompakttal rögtön sajátmagam fotózásával kezdjek?! Ennél nincs nehezebb feladat... Vacakok is lettek. Így megpróbáltam ott elkészíteni a képeket, ahol a legjobban érzem magam, és ez az autóm. Ezek lettek a legkevésbé rosszak, de jó azért nem ilyen. De majd lesz jobb is. Remélem :-)

Ps.: állványom sincs, így arra tettem a gépet (Canon G7X) ami épp a kezem ügyében volt - CD tartó, faforgyácsos zsák -, és telefonról vezéreltem. Azért fogdosom.

Kedves Zoli, köszöntünk a Téren, épp beleestél egy leckeátalakításba, így mivel összevonásra került az első három, nálad megtettem, hogy átsoroltam az újba őket. A kép szerint neked az idő a legfontosabb kérdés, vagy kihívás, ez fontos üzenet, örülök, hogy vállalod, én is bajban vagyok vele. Egy kicsit hiányolom a teret az óra mellől, így fura a vágás. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Értem én, értem. Majd nyílik az az ajtó.

Kedves Pedellus Úr, köszönöm szavaid! :-) Bezon-bezony, az idő elfolyik mellettem, én meg csak bambulok, hogy mi történt, vagyis inkább miket hagytam ki. Szóval igen, ezen - is - dolgoznom kell. De a képről: sajnos így adta ki a kivágás, útban volt az ajtó, de azt semmi szín alatt nem akartam, hogy belelógjon a képbe. Ha meg kinyitom, akkor elvész az "eredetisége", nem lesz természetes helyezet, a tartás, látszódni fog, hogy az nem is úgy van, ahogy. Meg hát zárkózott is vagyok, vagy mi.

Új hozzászólás