Csütörtök délután

A mai szabadnapomat egy a határban véghez vitt mászkálással, fényképezéssel ünnepeltem meg. Fő célom egerészölyvek fényképezése volt, de velük nem volt szerencsém. A közeli kis nyárfásban megálltam pár kép erejéig, ez lett az egyik. Technika: f/4.8, ISO 320, 1/1600 sec záridő, -1,3 expo kompenzáció, 140 mm -es gyújtótáv, mivel madárfényképezés volt az eredeti tervem a fényképező háromlábú helyett most monopodon tartózkodott.

Barátságos, hívogató kép, nyilván az időpont megválasztása, a fények, a forma, ami a kép közepe felé húz, ez mind együtt adja ki ezt. És persze, megértem, ha egyedül bandukol az ember, akkor nem tud hirtelen keríteni egy társat, akit belekomponálhat a képbe, ezért mondom, hogy oké, ez 3 csillag, de alkalmasint érdekes lehet egy ismétlés valakivel, aki megszemélyesítheti ezt a teret. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ádám, valószínű ami nehéz, ami kellemetlen, azzal dolgod van és az a kihívás. ;)

Köszönöm az értékelést! Az emberábrázolás fényképen nekem elég nehézkes dolog, mert direkt azért járom a dzsumbujt, hogy még véletlenül se találkozzak emberekkel. Ilyenkor inkább a szél susogást és a madarakat szeretem hallgatni. Meg igazándiból nem is szeretek embereket fényképezni, egy - egy rendezvény fényképezés csak a munkahelyem miatt szokott becsúszni, de ezeket legtöbbször a hátam közepére sem kívánom.

Új hozzászólás