Cuha patak - Csesznek

Nem tudom, hogy mennyire jár ott nap, vagy tud-e ez csillogni, de most pont a pataksága, a csillogás az, ami nincs meg. Ha nem akarom keresni a patakot, akkor tulajdonképpen az egésznek vagy egy meseisége, de van három figuránk, ami elviszi a tekintetet. Az egyik ez a fából készült krokodil, ami áll a parton, vele szemben ott van valami mókus-madár figura, ami nézi őt meredten, ez a kettő nekem elég lenne, de a krokodil oldalán ott van még egy ilyen kígyófejű teknős kő, az már nekem sok, az már nem kellene, mert az első kettőnek a párharca az tök jól mutat. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy hülyeség, amit mondok, hiszen az csak egy kő, de mégiscsak kiadja ezt a formát, tehát annak a kettősnek a harca itt a folyócska két kis oldalán az jól kijön. A másiknál az a kérdés, honnan jön a fény, ha jól látom onnan bal felől jöhet a fény, kicsit nehéz is lett volna megoldani a takarást, hogy ott a krokodil fánál ez ne legyen probléma, de utómunkában lehet azt a krokodil fát kicsit világosítani, a tövében lévő nagy követ sötétíteni és akkor megvan az egyensúly. Csak annyira sötétíteni, mint ott annál a viaskodó farkas-mókusnál a másik oldalon lévő kő, ott annak is a térdénél van egy, tudod, látod ott azt a farkast, ugye, és ott mellette még egy madárka is ott ül. De ettől még szeretem ezt a képet, van meséje. (hegyi)

Hozzászólások

51
Értékelem!

hát, a víz csillogása kiemelné, és úgy észrevehetőbb lenne. A képre talán alapvetően férne pici fény, nem sok, csak pici.

58
Értékelem!

Megint csak köszi a hozzászólásokat Zsolt! Ehhez a képhez hozzászólva volt ezen csillogás doszt, sokat bajlódtam vele mire sikerült tompítanom. Szerintem pont az említett "meseiségét" vette el a képnek, csak ezt a pár nagyobb fénytócsát próbáltam megőrizni, ami asszem sikerült is többé-kevésbé. Egyáltalán nem hülyeség az állatos meglátás, én is pont ezeket a pontokat próbáltam kiemelni, csak én nem állatoknak tekintettem őket.
A többi képemre vonatkozóan tök egyetértek, hogy lehetne belőlük vágni rendesen. Ezek régebbi képek, még nem nyírtam olyan bátran, mint mostanság...

58
Értékelem!

Köszönöm szépen a meghívást!

37
Értékelem!

A kígyók nyelvén beszélni tudó ember című Törökösenemhez, melynek hétfő este 20.00 órai premierjére ezennel ünnepélyesen meghívlak, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Új hozzászólás