Cuki tükör

Egy kis játék a tükrös mennyezettel egy cukrászdában (az én sütimet lenyúlta az egyik gyerkőcöm, így nekem csak a kis Canon maradt ott középen :-)

Ez egy valóban jó kis játék, és a legfontosabb benne a megfigyelés szerepe. Az, hogy ha már van tükör, használod. Persze ehhez lehet, hogy kellett, hogy a gyerek elvegye a sütidet, és ne a kajára koncentrálj. Oké, lehetne keresni retusálnivalót, de itt a hangulat a fontos. Ha nincs elvetemülten megközelíthetetlen helyen ez a cuki, avagy ha találsz más ilyen helyet, lehetne ezzel még dolgozni, ötleteket keresni, más szereplőkkel más szitut, szóval izgalmas, jó irány. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ilyenkor nagyobb mélységélességet kell hagyni, 8-as blende mondjuk, az se baj, ha bemozdulnak a szereplők. Az igaz, az ülőhely ívei nem segítenek. Hát, kell keresni még ilyen helyet, hátha máshol máshogy jön ki.

Köszönöm az értékelést, valószínűleg járunk még arra (Debrecen, Mandula Cukrászda), így nem kizárt az ismétlés, jópár hibát látok magam is, rendezéssel-odafigyeléssel ezek jó része orvosolható lenne. Sajnos a tükrös mennyezet osztása miatt nem lehet nagyobb teret csinálni az asztal körül :-(
(legjobban azt sajnálom, hogy nem a gépen lett a fókusz, mert igazán az tetszene, ha az lenne a főszereplő... akár több asztaltársasággal ugyanúgy :-)

Új hozzászólás