Decemberi utazás
Autózunk hóesésben, havas úton. Haladni muszáj.:)

Egyértelműen a festőiség felé haladunk, nagyon jól dolgozik a 8-as leckével, jól lehet a fejlődéstörténetet látni a kezdeti fotós, aki egyértelműen hihetetlenül erősen a képzőművészet felé mozdul el és nem öncélúan. Két javaslat van, az egyik Rufusz Ferenc animációs filmjei, vagy Varga Csaba szénpor animációi, amit érdemes lenne megnézni, és még egy fontos alkotóról szeretnék szólni, Jurij Norsteinről, aki nagyon precíz animációkat készített, az egyik leghíresebb ezek közül a Sündisznó a ködben című. (A linken megnézhetitek.) Róla azt kell még tudni, hogy ő az egyetlen, aki úgy dolgozott rendezőként, hogy fából készített vágóasztalt is, minden fából volt, és ezen az animációs asztalon dolgozott. Nagyon jó a ritmusa a képnek, nagyon örülünk, nagyon szép karácsonyi ajándékok ezek. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Nagyon korrekt, külön kiemelném, hogy sikerült eltávolodni a zoomexpós képek tipikus "csőszerűségétől", mintha a zoom is követné az út lágy S íveit, nyilvánvalóan a gondosan (vagy, de ezt a nevet látva említeni is alig merem, baromi nagy mákkal) kiválasztott helyszín és záridő miatt. Szép munka.

Magába akar szívni ez a kép...lehet, hogy inkább kikapcsolom a gépet. Nem férnék el a monitorba! Örvénylik, suhan, vibrál és középen mintha az ördög szögletes vasvillája kergetne...de hiszen ez még mozog!
Vége

ja ....kötött bukósisakban:)

Szánkóval a kocsi után bukósisakba jeeeeeeeeeee................. :D

Új hozzászólás