Hozzászólások

50
Értékelem!

Nekem is nagyon erős ez a portré. A leplezetlen arckifejezéshez szerintem nagyon passzol a hegyére állított háromszög a szemekkel és a szájjal, majdnem lenyesve minden mást ezzel a mélységélességgel. Lecsupaszított, lényegre törő, gratulálok! Egyedül a szemöldök legteteje hiányzik egy picit hiányzik bal oldalon.

46
Értékelem!

Nagyon szuggesztív portré, erős hatással vonz, szippant befelé a tekinet. Annyira idézi a filmes világot ez a tónusvilág és "zaj" is, hogy szinte időutazós lesz a hangulat, előhozza a filmes idők képeinek hatását...

Érdekes egyébként, de nekem a négyzetes kis képben még erősebbnek is tűnik a kompozíció, már-már zavarba ejtően. :) Ha a nagy méretűnek letakarom a széleit, akkor hirtelen szinte idehajol Demeter a monitorból, és kérdőn, szigorúan néz, szinte lélekbe hatolóan...

48
Értékelem!

Attila, köszönöm. Tamás, egy ritka és rövid pillanat volt, hogy az előszobába úgy verjen be a fény, hogy annak padlóról való visszatükröződése így fessen, ahogy itt, ugyanakkor épp emiatt a háttérrel sok minden mást, mint hogy kis mélységélességgel és szűk kompozícióval enyhítem, nem lehetett tenni, mert ha eltakarom, akkor egyrészt épp a fény útjába takarok be, ráadásul elillan a varázslat. Így is rezgett a léc, mert arra már, hogy objektívet cseréljek, nem volt idő.

29
Értékelem!

Zsolt, a legjobb portréd amit eddig láttam Tőled. Nagy hatással van a nézőre, lényegre törő, tökéletes...

35
Értékelem!

Demeter arca és tekintete nagyon kifejező! A háttér nekem kissé világos, nem segít az arcra koncentrálni.

43
Értékelem!

Köszönet! Nem szoktam ilyet, de sajnos tegnap az utolsó lépés, a vágás lemaradt a feltöltött anyagról, most vettem észre, javítottam, cseréltem. Most a kész.

33
Értékelem!

Nekem az öreg halász tekintete...

38
Értékelem!

Őszinte, erős kép, magával ragad! Nagyon sok mindent látni a szemekben, a tekintetben.

p

Új hozzászólás