démon

démon

Igazából az agymosás c. képet ismételtem (még nincs meg..), de közben jött egy ilyen mellékszál. Úgy gondolom, hogy a fény és árnyék leckébe jobban beillik mint az önportré arc nélkül-be.

János, ha én most neked elmondanám, hogy mi mindent próbáltam már ebbe belelátni, és merre is jártam, akkor majd jól kiröhögsz. Szóval, először azt gondoltam, hogy ez egy gatya, aztán gondoltam valamilyen ledobott rongynak is, de fejnek, meg pulóvernek csak miután leírtad a kommentben, hogy ez mi, egészen addig ez nekem nem jött le. Ez annak köszönhető, hogy ez az anyag erre alkalmatlan. Ez most egy tanulmány, amiben megtanultuk azt, hogy bizonyos anyagvastagság felett elveszítjük a struktúrát. Ennyi. (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm! Többen is írták/mondták, hogy nem látják bele amit kellene.. a démoni arcot.. :).. igen rájöttem, hogy ez a szövet nem jó erre. Valami fásli félével próbálkozom majd.

Szia,

soron következő Pillanatképek műsoromhoz ezt a képet választottam.

Köszönöm!

clio

Az az evidencia le sem esett, hogy éppen belebújsz... Pedig logikus, és jó ötlet :))

Jól gondolod, pulcsi. Az gondom vele, hogy nem tudok jobban domborított arcot formálni vele, mert nem feszül rá a fejemre, vagy nem elég domború a fejem :D.. Próbáltam harisnyával de az meg túl áttetsző, ha meg az alá is húzok valamit, akkor meg megint nincs domborulat.. lehet, hogy fáslival lenne az igazi, de az meg nincs itthon, be kell még szereznem.
Persze nekem kivehető, mert én tudom mi akar az lenni..
Az alsó hullámok - lehet -, tényleg elviszik, ellágyítják.. no majd még..

köszi :)

Azt gondolom, hogy egy pulcsi látok talán. Elsőre nem esett le, de kicsit nézegetve megláttam egy minthaarcot, ahogy nyitott szájjal les. Valahogy talán rá lehetne játszani, hogy egyértelműbb legyen, ha ő a démonod :) Az alsó, erős kontrasztos hullámformák gyengítik a démont - tanulság: egy kis káosszal egy démon is leküzdhető:)) (Mintha a dr. Bubóban lett volna egy olyan epizód, amely tanulsága, hogy a kisebb kórt egy nagyobbal lehet "kezelni"... vagy rosszul emlékszem? :))

Új hozzászólás