A doboz arca

Éppen a barátommal jártuk Budapest utcáit, és amikor megpillantottam ezt a dobozt, mindketten egyszerre szólaltunk meg, hogy erről kell egy kép. Próbáltam a maximumot kihozni a képből, sok embernek tetszik, kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek.

Ez egy nagyon jó megfigyelés, értékelem, hogy nyitott szemmel jársz az utcán és még ahhoz is van energiád, hogy a képet is megcsináld, ez nem mindenkinél evidens, hogy megtegye, szóval ez külön megér egy csillagot. A kompozíció is jó, egyensúlyban van, a formák is, szóval szinte minden rendben van, kivéve az utómunkát. Egy ilyen esetben nyilván ott a helyszínen nem lehet sokat molyolni, nincs lámpa, derítőlap, szóval ami ott nem adott, azt utómunkával kell kijavítani. A fő motívum most sötétben van, ezt ki kell emelni, a többit kicsit visszavenni és a szürkés fátylat levenni. Mutatom, hogy kábé mire gondolok, csak vázlat szinten, mert a kijelölésnél én se voltam perfekt, lett kis udvara, de remélem érteni így is. (hegyi)
értékelés:
danyirobert_1704821jav.jpg

Hozzászólások

6
Értékelem!

Nos, én a te jpg képeddel dolgoztam, nyilván a RAW jobb alap, de azért megoldható ez a lasszóval körberajzolgatva is. :)

8
Értékelem!

Csak azt sajnálom ,hogy nem RAW ba lett fotózva ezzel nagyobb lehetőséget adva az utómunkának.

58
Értékelem!

Ez egy nagyon jó meglátás, humoros és komoly is. Beleláthatom a nagyváros leselkedő szörnyetegét is. Az erős zöld és sárga részletek tompítása szerintem még növelhetné a hatást.

Új hozzászólás