Dörzsi

Dörzsi

Ez egy érdekes kép a házi kedvenc leckére, mert kevés ember az, aki a lovát tartja a házi kedvencének, bár a lovat nagyon sokan szeretik, jó a sajtója így az állatok között, miközben szerintem egy rendkívül buta, tohonya állat, de a ló az oké. Az a része tetszik a képnek, hogy szegény itt szaladgál a nagy bezárt helyen, legalábbis ebből a képszögből ezt látom. Van egy ilyen udvarias távolságtartás az egészben. Ez olyan instagram fotó, tudod, hogy ott vagyunk a barátnővel, és megörökítjük, hogy van lovunk. De ha fotográfiai szempontból nézem ezt a képet, akkor némi kívánnivalót azért hagy ez maga után. Ugye nem haragszol meg, ha azt mondom, hogy ez egy 1 csillagos kép? Kéne az a fajta dinamika ehhez az egészhez, ami most ebből hiányzik. Van egy ló a képen, jó. Zöld is van rajta, meg kék is, oké. De az, hogy neked ehhez van viszonyod, vagy nincs, ez a te lovad, vagy sem, vagy ez most hogy van, hát, ebből olyan nagyon sokat nem kapunk. Lehet, hogy ez még akkor készült, amikor voltál 12, és nagyon nagy érzelmi helyzet volt ezzel a lóval, és a ló azóta már persze kolbász, vagy még az sem, és akkor egy emlékképként ez működik, de annyira meg nem rossz, hogy azt mondjam, hogy hibaista megközelítés, érted? Tehát, hogy kicsit olyan semmilyen. Miközben nagyon vagányul dolgoztál te saját magaddal, és volt véleményed magadról, meg a világról, most az a fajta vélemény hiányzik erről a képről. Hát, milyen ez a ló? Jófej? Vagy ijedős, vagy buta? Vagy milyen? Mert erről nem tudok meg semmit. Hát egy ló. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Nem haragszom meg! :) Hát, ez egy ló! :D

Nagyon köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, hogy írj hozzá, teljesen igazad van! :) Valahogy elsiklottam a hozzászólásod felett, de végre észrevettem! :) Akár kekeckedésből is írhattad volna! :) Az őszintét megmondva, ez egy régebbi kép, és el is felejtettem, hogy a kantárját kiradíroztam, szóval, ha nem szólsz, észre sem veszem. :P Egyébként is csak azért raktam fel, hogy ne csak cicák, meg kutyák legyenek ebben a leckében! :D

Gyönyörű paci! :) Én a házak teteje felett nem sokkal nyesném, de szép a dinamikája, mozgása. :)

Mó, ha lehet egy észrevétlem (nem kekecből írom, csak segítségképpen): ha clonetool-al kiszedsz valamit (pl. a ló szája alatt) és ilyen a háttér érdemes minél több helyről venni a klónozás mintáját (jelen esetben hasonló sűrűségű füvet keresve mint amilyen a javítandó helyen is van), vagy eleve nagyobb felületű ecsettel klónozni. Az erős ritmusú, kis területen belüli ismétlődés ui. nagyon odavonza a tekintetet és máris -- stílszerűen mondva -- kilóg a lóláb. :)

Új hozzászólás