Döntöttem...
Döntöttem! Pontban háromtízkor indulok.

Kedves Tamás, a kísérőszövegből próbáltunk kapaszkodót keresni, és az valamilyen történet formára utal. A kép alap izgalma, hogy a tér elfordul (jól láthatóak a háttérben lévő szék, a papírdoboz, kuka, kulcs, óra elmozdulásai), talán ezt a "félelmetes" tér elfordulást erősíteni lehetett volna egy apró fikciós elemmel, hogy az előtérben a linóleumon végigfolyathattál volna valamilyen, a ferdüléssel azonos útvonalú színes folyadékot. Ez a helyzet drámaiságát is növelhetné, meg a mozgást is jelezhetné. Kettőnk közötti vitánkban a Pedellussal én még javasoltam, hogy a fém ajtó jobb oldali széle jó lett volna, ha a képkereten belül marad. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

András, köszönöm! Nagyon jó ötlet az a folyadék dolog...
Az ajtó sarkát azért nem hagytam meg, mert akkor már túl kicsi lettem volna a képen.
Zsolt, számomra ezért már megérte feltenni!
Ági, persze, hogy az vagy ;) :) :)

Kísértetiesen hasonló munkahelynek tűnik ez az én 80-as évek vége felé a BKV-Metrónál töltött éveimre. Ott volt az, hogy ilyenkor mentünk haza, (legkésőbb) és hogy mindent csináltunk munka helyett, szobor, festés, növénytermesztés, főzés, zene, írás, minden volt.

:) jee jee jee! Bingó!!
Az a fránya szekrénykulcs.... pedig az ajtóéra figyeltem.

Persze, hát a kulcsok a zárban!!!

Feri, melyik órára gondolsz? Amit nézek az meg van döntve.... Oda kellett celluxozni a falhoz mert nem akart megállni. Amikor elkezdtem a kép utómunkálatait az első dolgom volt, hogy kiretusáltam az asztal sarkát.... aztán visszavontam, mert nagyon üres lett a bal oldal a jobbhoz képest.

Ági, a papír dőlésében ártatlan vagyok :) Valami apró döntetlent keress a képen...

Márk, gondoltam rájuk, de sajnos nem lehetett annyira megcsavarni, hogy visszintes hatást keltsenek, mert akadályozták egymást.

A villanykapcsolók azok, amik nem dőlnek?

Az órát nem akartad megdönteni? Az asztal sarka, a papír halommal bántja kicsit a szemem. Jó, ötletes képnek tartom.

Tamás, Te nem dőlsz, mert Te támaszkodsz (1), jobb kéz felől (Neked) a falra szögezett papír a neylonban, az amúgy is lóg vagy eleresztetted a másik rajzszöget?

Papa, hová rohannék... hát az estiskolába! :) Amúgy a közlekedés így sem nehéz, csak megfelelő mennyiségű vörösbor kell hozzá...

Ági, egy dolog nincs megdöntve a képen amit még meg lehetett volna dönteni. Megtalálod e?

Márk, hová gondolsz... döntött wc-be nem lehet "termelni... A wc "természetesen" a plafonra van szerelve (általában ott szoktam meghozni a legnagyobb döntéseket) ;)

Köszi mindenkinek!

Nagyon jó!!! A WC is ilyen döntött?:D

Nekem korabeli sci-fi sorozatok jutnak eszembe a képről. Olyan, mintha egy űrhajó kabinjában lennél: a hajó éppen meglódult, a tárgyak felszállni készülnek. Te, mint hős űrhajós azonban nem jössz ettől zavarba, és már várod a műszak végét, amikor elvonulhatsz alvókapszuládba.

Ötletes, még a kuka is megdőlt. Olyan, mintha egy Tarkovszkij film hőse lennél, egy utolsó túlélő-szerelő.
Tetszett.

Hová rohansz Tamás ?? Zseniális az ötleted, de így nehéz lesz a közlekedés ! Ügyes vagy Fiú.

Új hozzászólás