egy kis malac röf-röf-röf

Hozzávalók: cukor, glükózszirup, esetleg invertcukorszirup és zselésítőanyagok - gumiarábikum, zselatin, egyéb nyalánkságok - vagy 50 HUF. Ízléstelenül tálaljuk. Vegáknak a magas zselatin tartalma miatt nem ajánlott.

Szeretem a Dani humorát, még leírást is kapunk, hogy hogyan kell ezeket elkészíteni. Az üzenet nagyon erős. Itt látunk legalább egy olyan elemet, amivel némely estiskolások találkozhattak személyesen is, ebben a beállításban, ebben a ritmusban érdekes viszontlátni ezt a tárgyat. Nagyon jó a beállítás, nagyon jó ez az egész. Ez az alumínium tálca is jellemző a 80-as évek kis presszóira, ahol a pincérnő ilyesmi vackokon hozta a mignont. Gusztustalansági versenyen első díjas, az biztos. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

26
Értékelem!

.
"Véres hurka, másja hurka,
Ettől lesz boldog a Gyurka!"
:-DDD

15
Értékelem!
18
Értékelem!
16
Értékelem!

Ami azt illeti, azok a tábori képek se kimondottan jók.
Ebben meg sokkal több van, mint amit kihoztál belőle. Ha azóta nem lett belőle hurka-kolbász-körömpörkölt, akkor megérne egy ismétlést.

12
Értékelem!

Nem összehasonlítás, csak emlék! ;)

19
Értékelem!

na kössz az összehasonítást
most már tényleg látszik milyen szarul exponáltam a képet
:)

26
Értékelem!

Szerintem nagyon jó, hogy Dániel belopta közénk a giccs problémakörét. Nagyon furcsa a viszonyunk a giccshez. Kiköpünk, ha egy kertben hupilila törpikét látunk, miközben a „nagy művészet” mind többet foglalkozik vele a pop art óta. Néha döbbenetes hatást érve el ezzel. Gondoljunk csak Horváth M. Judit gyönyörűséges kiállítására a Mai Manóban, ahol tulajdonképpen „giccses” tárgyak fotózásával épített fel egy varázslatos, feledhetetlenül bensőséges világot.

Számomra Dániel is inkább erre húz, mintsem az elítélés felé. Mit van mit tenni: ez így bizony szép.

Ami nem szép, az a csúnyán túlexponált belső pereme a fémtálcának.

17
Értékelem!

az egyiket még citrom ofő adta, hogy majd dolgozzunk vele valamit ... és lőn disznóság
:)

11
Értékelem!

Az én citrom- és lime-cucuimra emlékeztetnek. :)

Új hozzászólás