Egy ködös reggelen

Az van Feri, hogy értem én, hogy ködös, de most akkor elvesztettük a madarakat. Meg kell találni az egyensúlyt ahhoz, hogy a dolog működhessen, mert ha már ott vannak a madárkák, akkor mutassuk is meg, és ez felül kell írja, hogy mit gondolunk a ködről, mert a köd igazán ennyire nem lehet fontos, hogy a madarakat ne kapjuk meg. Így most képhibának néztem elsőre. Csináltam egy javítást, hogy jobban értsük egymást, mit kellett volna a tónusrenddel kezdeni kábé. Így most a megfigyelés az, ami kapja a csillagot. Három lépcsőben nyúltam bele. Az első a fű fölötti rész volt, azt jelöltem ki, és hoztam be a feketéket. A másik a lenti rész, adtam kis kontrasztot neki, és végül az egész képnél is megnéztem, legyen teteje és alja a tónusnak. (hegyi)
értékelés:

frantisekbalga171012_1jav.jpg

Hozzászólások

6
Értékelem!

Nahát, enélkül nekem egyáltalán fel sem tűnt a "madárszitálás". És alul is olyan drámaibbak lettek a formák. Máskor nem szoktam igazán látni a különbséget az utómunka előtt és után, de ez most látványos.

7
Értékelem!

Itt pl még jót is tehet, hogy keletkezik egy kis udvar a kijelölés miatt, mert az erősíthet ráa köd jellegre is akár.

5
Értékelem!

Kijelölés nélkül próbáltam hasonló eredményt elérni, amilyenre módosítottad, de annyit nem lehetett korrigálni, látható foltok, határok keletkeztek. Köszi a javításért!

12
Értékelem!

Valóban, meg is maradt e kérdés mindvégig. bennem is, a képen is.

10
Értékelem!

Nem tudtad eldönteni, hogy a köd vagy a madarak?

Új hozzászólás