Egy pohár sör

Egy pohár sör, a decsi nyugdíjasházban.

Ez érdekes, hogy a Hétfő délután leckébe tette Tamás. El tudom fogadni, bár valahol nekem ez a kép, ha már van ilyen leckénk, hogy Magány, jobban szól a magányról. Izgalmas a struktúra, az építészeti formák megfigyelése, a perspektíva használata, nagyon szépek az ívek, szóval teljesen rendben van a kompozíció. A mélységélesség is oké. Mit mondjak még erről a képről? Ez egy jó kép. Ha nagyon akarod, akkor még mondok annyit, hogy tökéletes a kiválasztás ezzel a zölddel meg ezzel a sárgával, mert nagyon fád színek. Az nem baj, hogy az a kis piros belóg, de a kékkel van egy kis bajom. Nem tudom te mit gondolsz erről, az engem zavar, hogy az a kék szelet ott elkezdődik. Mi lenne, ha az ott nem lenne? Mit szólsz? De a három csillag megvan. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ezért kell a képeinket megmutatni, mert azt a kis kéket én eddig nem láttam. Ilyen az ember agya, (legalább is az enyém), hogy nem mindig a szememmel nézek. Természetesen, el fogom onnan tüntetni. És köszönöm az elemzést.

Diótörő: Köszönöm a véleményezést, Talán egyszer lesz módunk, a sörről is beszélgetni.

Szokásomtól eltérően most valóban a képhez szólók hozzá, semmi asszociáció.
Ebben a képben a komponálás, az arányok, és a színek tetszenek. Csakúgy, mint a hárommal fentebbi Anna által készített fotón. Elsősorban is a kompozíció. Gratulálok. (Ismerős a napernyő. :) ) ..... no, meg a sör is. :)

Új hozzászólás