Egy újabb önportré

Feri, kommentben Pistának kiválóan leelemezted a képet. A függöny jó, semmi baja, sőt. Csak kéne még a térből, hogy a szociója jobban jöjjön. A kezek. Egy bögre a kézben. Valami, ami sztorit csinál. Így ez most nem elég. De jegyezd meg, hogy, hol, mikor, hogyan, mert ezt jó lenne nyáron ismételni, jobb fényekkel, kevesebb gönccel. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Köszönöm Au, kár, hogy engem nem hordtak jégnézőbe!

0
Értékelem!

Teljesen jó az a függöny, ettől van az az érzet, hogy Rákosi elvtárs megtekinti a mezőn dolgozó, munkásosztállyal szövetségbe forrt parasztokat. Elvtársak, ne vessenek! Mulassanak velem! Persze igazi mező helyett itt csak a horgolt képe jelenik meg, de sebaj, ez legalább olyan valós, amilyen a gyapottermesztés volt abban az időben.
(-Hát hogy vagyunk, hogy vagyunk? -kérdezte viccesen Rákosi elvtárs. -Jól vagyunk, jól vagyunk- vicceltek a parasztok is).

0
Értékelem!

Jogos a kritika Pista, el kellett volna húznom a függönyt. Mintázata sem a legszerencsésebb, talán, ha szociofotóhoz, még mehetne, de akkor a térből is kell. Viszont a vidékhez, így hozzám is kapcsolódik ez a hangulat. Persze a pozitívumokat is olvastam, köszönöm!

0
Értékelem!

Feri, nagyon jó ez a képed! A függöny firuralitása borzasztóan elviszi a figyelmem rólad. Szóval ránézek a képre, látom ember, dejó szép ráncok tónusok orron, fülön, szem remek, de haló mi ez a vidéki életkép kisház, vonatsínek, fű-fa-virág?!
A zip-zár fogazata ahogy összefut a kép alsó határán nagyon finom.

Új hozzászólás