Egyiptomi vágyakozás

Egyiptomi vágyakozás

Én valamiért ezt a képet elforgatnám szívem szerint 90 fokkal az óramutató járásával visszafelé, tehát talpára. Valahogy azt érzem, hogy úgy stabilabb lenne, miközben lehet, hogy a piramis párhuzam is áttevődne erre a szép szőrös micsodára. Nagyon kedvelem, ha valaki belebújik egy témába, hogy elmütyürkézik vele, mert ez eleve ad egy ritmust, hiszen be kell ehhez lassulni, ez a belebújás mint fotós attitűd lehet nagyon fontos, bármi más területen is, tehát nem arra akarok utalni, hogy maga a makrofotó lenne a jó irány, sőt, igazán a makrofotó engem nagyon nem tud lekötni, hanem az, hogy közel kerülünk az alanyhoz, vele vagyunk és rá figyelünk. (hegyi)

Hozzászólások

32
Értékelem!

Köszönöm az értékelést.
Kipróbáltam, elforgattam, megtükröztem, de nem tetszett. Túl zavarónak találom úgy a homályosságát. Újra kell kattintanom. Most várom a megfelelő sugarakat...

40
Értékelem!

Köszi! Vicces, de volt egy tippem a mohára, meg a piramis alakra is, de eléggé bizonytalan voltam ezügyben. De köszönöm a választ!:)

51
Értékelem!

Sokszor próbálkozok mohával. Ez a legfrissebb képiesitésem a témában. A gépet fordítottam el 45 fokban. Picit vágtam a szélekből, keményítettem a látványon, és ez lett belőle.
Mikor mindennek címet kellett adnom, addig nézegettem, míg valahogy a lenti szürke háromszög egy piramis képét vette fel, ...felette az erős napsugárzással, és balról a mohák sugarak felé való nyújtózásával. Így jött össze a cím.

Én is gondolkodtam az absztrakt besoroláson, de nem találtam elég fegyelmezettnek hozzá.

Köszönöm az érdeklődést, remélem sikerült magyarázatot adnom.

36
Értékelem!

Azt látom, hogy egy mohás ág tekereg a képen, az egyiptomi vonal azonban nem igazán esik le nekem sem. Sivatagban nincs moha, max. a balról benyomuló háromszög-forma és a piramisok lehetnek a kapcsok, akkor viszont meg nem értem miért lett elforgatva?

De szépek a színek, formák, tónusok -- absztraktnak nézve kellemes, szép kép.

53
Értékelem!

Ezt a képet annyira nem értem, segítenél? :)

Új hozzászólás