Egyszerű

Egyszerű

Én azt gondolom, hogy ez egy nagyon finom és ösztönös kép. Előbb elmondom a bajomat. A térkihasználásban nekem túl szűkek vagyunk, túl körbe vagyunk vágva, ettől az egésznek a hogy is mondjam, nagyvonalúsága sérül számomra. Ez egyfajta biztonsági játék, hogy beteszem középre a dolgot, abból nem lehet baj. Igen ám, de a tér az állásfoglalás is, hiszen más, ha fenn van hely, mintha lenn hagysz többet, ezek a finomságok mozgatnak el abba, hogy szomorkásabb, vagy légiesebb az érzet. De ez könnyen korrigálható, szóval ezzel nem vesződnék többet, érted. A kép viszont, amit berendeztél, az nagyon finom. Egyensúly van, ritmus, forma, és tónus, színes, de nem harsány, nem tolakszik, de van jelenléte, szóval minden a helyén. Ha számon kérhető, akkor talán egy kis frontfény még ahhoz, hogy közelebb kerüljünk, hogy ne legyen az az érzet, mintha lekapcsolták volna az egyik lámpát. Szóval Tamás hajrá, várom a folytatást. (hegyi)

Hozzászólások

46
Értékelem!

Nem tónusprobléma, hanem fényelés, kéne egy pici fény elölről rá még, főleg az ágra.

56
Értékelem!

Zsolt, köszönöm az elemzést! Valóban, egy kicsit több tér jó lenne. Sajnos, a kép széle után egy milliméterrel véget ér a fehér háttér. Jelenleg ennyi van. A tónusproblémát mindnyájan írjátok, ezek szerint megint elállítódott a monitorom, mert azon rendben van.

50
Értékelem!

Zoltán, neked is köszönöm. Azt hiszem ez még csak nyers kép.

59
Értékelem!

Szép, lírai... Olyan fájdalmasan hajol rá az az ág az elvesztett terméseire. Igen steril, de nekem ez inkább erősíti a képet. Talán kicsi fény kellene még a leesett részekre, bár ez már szőrszálazás.

53
Értékelem!

Köszönöm István. Ezzel még kezdeni kell valamit, így talán túl steril.

49
Értékelem!

Nagyon szépen érvényesülnek ebben a hófehér világban a finom színek, árnyalatok, és szépen is rendezted be a képet! Az árnyakat néhol egy csipetnyit talán erősebbnek érzem ehhez a csipkézett finomsághoz, persze nem tudom, hogy mit lehetne csinálni. Tetszik!

61
Értékelem!
60
Értékelem!

Új hozzászólás