Elfelejtett darab

Elfelejtett darab

Érdekes ez a kép, hogy miért pont ez a címe, azt nem firtatom, de mindazzal együtt, hogy egy érdekes perspektíva ábrázolás, ez most nekem képileg nem annyira erős. Elindultunk egy irányba, én szeretném azt az előző képedhez írtakra újból felhívni a figyelmet, hogy vannak nagyon jó találataid abban, amikor elvonatkoztatsz a valóságtól, és hagyod azt, hogy az érzelmeid elragadjanak. Légy szíves, hogy az érzelmeiddel foglalkozz, és azon keresztül fényképezz, ne az agyaddal akarj megoldani valamit, az érzelmeidről mesélj, kevés fény, kevés mozgás. Én azt gondolom, hogy lenne értelme ezzel dolgoznod, ugyanis az így szerzett tapasztalatok fognak neked majd segíteni abban, hogy miért is fényképezel. (hegyi)

Hozzászólások

47
Értékelem!
24
Értékelem!
29
Értékelem!

Na igen, az tényleg jó lehet, főleg, hogy jó kicsi a rekesze. Lehet tényleg abba kéne bele fektetnem. De akkor sem mondok le a 300-asról. Persze könnyen beszélek, amikor pénzem sincs rá:)
Ja Zsolt teljesen igazad van a tudás szint és cucc között. De azért vannak esetek amikor jól jönne a nagyobb obi, legalább is nekem.

48
Értékelem!

Egy 1,8/50 pl. olyan relative olcsó cucc, de bele lehet szeretni... :)

50
Értékelem!

István, ha picit hallgatsz rám, amíg nincs a kezedben a tudás, 50-es objektívvel dolgozol. Merthogy benne kell lennie a munkádban a személyességnek, ez lesifotós módban nem fog könnyen menni.

36
Értékelem!

Egy kölcsön kapott 90-300 mm obival 145-ön, f/5, 1/2500, ISO 200

Meg kis PS csinosítás van rajta.

Vennem kell egy ilyen obit, nagyon szerettem, amíg nálam volt, és amúgy is nem szeretek közelről fotózni, pedig elvileg az a természetesebb.

35
Értékelem!

Tetszik a ház, érdekes a leképzés, olyan, mintha valami elvontabb, pl. izometrikus ábrázolás lenne. Telével csináltad?

Új hozzászólás