Elfelejtve

Azt hiszem, hogy nem árulunk el titkot, hogy ennél a képnél egyfajta archaizáló fényelést látunk, mintha egy régi filmnek, Herkulesfürdői emlék, Egy erkölcsös éjszaka, egy kockáját látnánk. Van ezen egyfajta lazúr, egy kékes hangulat pluszban. És annak ellenére, hogy ez erőteljesen rajta fekszik a képen ez a kékes hangulat és ez is fogja össze, hiszen a lazúrt nem csak azért használták régebben a festészetben, mert Leonardo szerint ezt a levegő eget hozták létre, hanem időnként összefoglalásként is, csak itt az a problémánk, hogy a háttérben lévő acél karosszék vagy íves forma ettől a lazúrtól eltűnik a háttérből. Én egy pirinyót világosítanék a fátylon, hogy a háttérben azok az ívek láthatóak legyenek. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

48
Értékelem!

Ezt a képet választottam a Bachról szóló egyik rádióműsorom illusztrációjaként.

36
Értékelem!

Köszönöm Gábor! Érdekes, én is mostanában vettem elő újra

41
Értékelem!

Ez a kép folyton az eszembe jut. Amikor feltetted még nem is jártam ide, csak beiratkozáskor végignéztem az addigi képeket és ez nagyon megragadt. Így utólag is elismerésem.

43
Értékelem!

tamás, mindenre nem jó a fotosop. ráadásul ha valamit elsötétítettél, azt visszavilágosítani sokkal nagyobb adatvesztés, mint fordítva.

45
Értékelem!

ügyes kép, nekem is tetszik!!! szépek a szétcsattanó cseppek :o)

55
Értékelem!

Szerintem próbáld meg, kivilágosítani picit PS-ban egy 10-20%-os Dodge toollal.

43
Értékelem!

Köszi a kritikát, örülök, hogy tetszik. A világosításban igazad van. Pont ez a gondom a monitorom miatt. A háttér le lett sötétítve, ( eredetileg talán 2 árnyalat különbség van kb ) mert megnéztem egy másik moncsin és egész mást láttam, utána a kettő közé próbáltam belőni vakon, mert az itthonin ez már túl sötét. Így sikerült:((

59
Értékelem!

Nekem tetszik ez a kép. Szép a színek által adott hangulata és az ötlet is remek. Talán picit hagytam volna még az alján, hogy legyen terük a leesni készülő vízcseppeknek, hiszen fontos alkotói a képeknek, és picit kivilágosítottam volna utólag (vagy megvilágítottam volna a helyszínen) a szék támláját, hogy szép ívesen vezessék a szemet.

Új hozzászólás