Elfordulva

Sok minden érzelem van ebben a képben, jó a virág, hogy oda tetted, ellentétpár, feszültséget hoz a képbe, és ez kell ahhoz, hogy a melankóliát erősítse, kihozza. Egy kritika, hogy a hátad mögött ennyi tér nem kell. De ennyi, a kép jó. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szép ez a holdvarázs szöveg, jó.

1
Értékelem!

Rossebért adtam egy pontot Istvánnak. A kép is tetszik, nem kell ehhez sértődés szerintem, csak az ember leül és néha csak úgy néz ki a fejéből, hogy ne kelljen semmire sem gondolni. És a súrlófények fogyó holdat varázsolnak a csillogó, kerek fejére.

1
Értékelem!

Zoltán, ha én megsértődöm, nem tudok ilyen barátságosan nézni. De elfogadom, bizonyára csak enyhe megbántódottság gyötör :-).

0
Értékelem!

Jó ez Feri! Tetszenek az élfények, a tónus is rendben. A hangulatot illetően nekem inkább a sértődöttség jön át. Pont így szoktam a semmibe nézni, ha megbántanak. ;)

0
Értékelem!

István, az elvágyódás - jól érzed, s a többi észrevételt is köszönöm!

1
Értékelem!

Klasszikus ablakon kitekintős üzenetek vagy a megfigyelés, vagy az elvágyódás téma köré csoportosulnak. Itt ücsörögve viszont inkább olyan gyors kitekintés, ami nem annyira érdekes persze, hogy felálljon az ember - inkább olyan, hogy valami zaj volt odakint, vagy a rosseb vigye, a kutya megint ugat, de mindjárt folytatom amit meséltem éppen.. Ilyesmi jön nekem belőle. A képet jobbra kicsit soknak érzem, balra picit lehetett volna még, azaz talán egy picit balra kellett volna talán fordítani még a kamerát? Bár igaz, akkor jobban kikerül a modell a perifériára...
A levelek, függöny, radiátor találkozásnál van egy pici formai zavar nekem. Minden más nyugalmat áraszt. A fényvonalak, kontúrok nagyon szépek. Szumma szerintem szépen megoldott, szerény helyzet. Hogyha vallomás jellegű önportré, akkor azt mondanám, hogy finoman kifejező. Ha nem vallomás, akkor a korrekt talán a legjobb jelző.

Új hozzászólás