Elhagyott

Ez azért nem működik, mert az utómunkája lapos. Nem tud érvényesülni, mi is a lényeg, miről akar ez szólni. Van más probléma is, mert a keresztről a levelekből és egyebekből picit le kell szedni, ennyire fedetten nem jó, de a fő gond az a tónusrend. Így ez most csak kuszaság. (hegyi)

Hozzászólások

Értem, így már én is látom. Kedvenc témáim egyike. Nagyszerű kép lehetett volna, szerintem csináld meg újra, mert megérné talán ! Üdv: Havasi L

Köszönöm, de miért haragudjak? Örülök, ha valaki ír építő kritikát. :)
Így nagy monitoron nézve nekem se tetszik már. Az utolsó két feltöltésem telefonról történt. Tanulság, hogy nem szabad ilyet tenni, mert teljesen más telefonon egy kép, mint nagyban.
Ez a fotó egyébként egy temetőben készült és egy sírt mutat felülről. A kereszt is látszik, ahogy beleolvad a sírba összetörve. A téma szerintem jó lenne, de a kép béna lett, ez van. Hagyjuk is. :)

Kedves Kálmán ! Azt a felelősségteljes feladatot kaptam, hogy nekem kell kiválasztani a februári "hónap képét". Ezért elhatároztam, hogy néhány képet a saját szemszögemből megpróbálok értékelni. A téma, amit választottál nagyon érdekes, sok lehetőséget rejt magában. A képet nézve azonban nekm nem jön le semmi, ami a címre utal. Nem meséli el a kép a történetet, amire vártam. Nem derül ki belőle, hogy kit hagytak el, téged, vagy a földön fekvő leveleket, fadarabokat. A monoton szürkeség persze utalhat a hangulatodra, de az is nagyon egyhangú, kicsit unalmas, élettelen. Talán, ha nem felülröl fotózod, hanem egy kicsit változtatsz a perspektíván, kontrasztosabbá teszed, vagy játszol a mélységélességgel, akkor jobban tetszene. A képi világunk, látásmódunk alapvetően különbözik, ami egyáltalán nem baj, de láttam tőled jobb képet is, amikor végignéztem a munkáidat. Ne haragudj rám, amiért ilyen kritikát írtam a képedről, ez nekem a legnehezebb, most tanulom, hogy hogyan kell elemezni egy képet. Sajnos bennem nem indított el semmit ez a munkád. Talán pedellusunk mást fog belelátni. Üdvözlettel: Havasi László

Új hozzászólás