Elmúlás

Zoli, azt gondolom, hogy ez a helyszín így, ebben az évszakban vagy ebben a fényben nem olyan nagyon adja ki azt, amit üzenni akarsz vele, nem tudom, hol van ez az épület, nyilván valamiért neked fontos, és működhetne is, de ehhez az expozíciót rendbe kéne tenni. Mert ha ennyire sötétben van, akkor nem jön ki az, hogy itt az épület a fontos, ő a főszereplő. És a képarány, a 3:2-es jó lenne, ehhez picit vágni kell. Csináltam egy verziót, hogy értsd, miről beszélek. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszi Zoli, sajna a freemail automatája elég furán működik és nincs válasz rá, kit, miért tesz spam listára. Köszi, hogy megoldottad.

Zsolt.Elnézést.Átírtam gmail címre.Hátha így működik a dolog.A teszt levelet is megkaptam a volt freemail címre.

Itt nekem még mindig visszajön, valami szabály megsértése miatt, vagy mi, nem értjük. Úgy tűnik, spamszűrő fogja meg. Muszáj a freemail, gmail nem lenne jobb? :)

küldtem egy teszt mailt neked, majd nézz rá kérlek, megkaptad-e

Nem tudom,mi lehet a gond.Ugyanezt az email cimemet használom máshol is.Hiba nélkül.Most változtattam.Remélem jó lesz.

Zoli, kérlek nézz be a profilodba, mert valami régi mailcímed van ott, írd át kérlek, mert jönnek nekem vissza a levelek kézbesíthetetlenül az értesítéseidről, hogy új hozzászólásod érkezett. Köszi.

Köszönöm szépen a képválasztást és invitálást.Sajnos más irányú elfoglaltság miatt nem tudok részt venni.Elnézést kérek és jó rádiózást kívánok.

Egy karrier kezdete című Törökösenemhez, melynek péntek este nyolc órai premierjére ezennel tisztelettel meginvitállak a chatre, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Új hozzászólás