Én

Én

Nem igazán úgy sikerült, ahogy a képek készítése előtt elképzeltem, de "a dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy ahogy az ember elképzeli".

Ha jól számolom hat darab Papp Gergelyt találunk ezen a képen, legalábbis, ahányat fel tudtam fedezni, és ha jól értem, akkor mind a hat valami mást akar mutatni. Van egy ajtónállónk, van egy lazán olvasónk, van egy várakozónk, van egy, aki a holdra mutat, van egy, aki elesett, és van egy velünk szemben, aki, mint egy vásári komédiás, éppen eljátssza, hogy megijeszt minket. Az a helyzet, hogy azért fogom ezt visszaadni ismétlésre, mert jó lenne ezt átgondolni. Ha nekem nem dekódolható, hogy melyik mi akar lenni, akkor valamit túlmatekoltál. Jó lenne, ha leírnád a kommenteknél, hogy melyik Gergő milyen szimbólumot szeretett volna mutatni. Ezt azért lenne fontos megtenni, hogy utána reagálhassak rá, és erről beszélhessünk egy kicsit bővebben. Most nem tudok erre mit mondani, mert hiányzik ez a kapcsolódás. Biztos, hogy valamit jelenteni akar, de ebből talán az olvasó az, ami a leginkább megfejthető, az összes többi nekem egy kicsit nehézkes. Tehát egyrészt ismétlés, másrészt meg várnék tőled magyarázatot. (hegyi)

Hozzászólások

Huh.. az előző képemnél nem tudtam kommentet írni. Itt is csak az 5. próbálkozásra sikerült. Az ajtón állóval egy olyan embert akartam visszaadni, aki masszív, stabilan áll a lábán. Az olvasóval egy egyszerű hobbit. A mutatóval egy olyan embert, aki körbenéz és megfigyeli a körülette levő világot. A jobb felsővel egy gondolkodó embert. A jobb alsó pedig egy virágot tép le, ezzel meg egy olyan részemet akartam visszaadni, aki szépet lát a környezetében. Az első középsőt meg mondom őszintén, nem tudom miért raktam oda. Kellett valami, ami összetartja az összes többit, ezért állítottam a fényerősségén is.

Tényleg jópofa a kép is, és István is az elemzésével :)

:)) Hát ez nagyon mókás első ránézésre, hogy mit csinálhatsz ott :))) ilyen beállással. Aztán azt gondoltam, hogy éppen leugrottál a lépcsőről. Vagy a besenyőpistabácsi is eszembe jut, hogy annyiszor igazam van ahányszor csak akarom! Nem? De! Tíz! Viszont csak 6 stációt látunk, ha hatot mutatsz, akkor összekapcsolódott a dolog ebben a kis gegben :))
Egyébként látom, hogy meg szeretnéd mutatni érdeklődési köreidet: szeretsz olvasni, bogarászni, repülőket nézni, és néha kizárnak. Nagyon-nagyon remélem, hogy kedveled az angol humort, és onnan fakadt ez a megközelítés, és nem bánt, hogy én mintha egy stand-up comedyt látnék. :)) Hajrá! :)))

Új hozzászólás