Én és a kamerám

Én és a kamerám

Külföldön élő magyarként kicsit hiánypótló számomra a fotózás. Amolyan jó barát.

Én ezt megvettem. Pontos, hangulatos, kicsit skandináv, jó a helyszín, mert felkelti az érdeklődést, jók a fények, van benne humor, picit groteszk is, de ez jót tesz neki, szóval egyensúly és dinamika kéz a kézben jár. Talán egy leheletnyit érdemes lett volna elmozdítani a fő motívumot balra, mert az állvány miatt a tömegelhelyezés most billenti az egészet. Köszönet, jöhet a folytatás! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Szuper kép, felhasználtuk a KultOn Repülő Cirkusza Ki Mit Tube-ról szóló adásának illusztrációjaként. Köszönjük!

Kicsit a honnét jöttem , hová megyek van benne. Sokáig graffitiztem,arc nélkül,illegálisan. Szóval innét lehet a kapucni és a mélygarázs. És persze,hogy ez hirtelen megszűnt,költözés miatt,külföldre. Ez miatt fel kellett hagynom és valami ujjat kellett keresni. A fotózás lett, autodidakta módon tanultam meg. Ehhez ragaszkodom és sokat jelent nekem. Megadja azt a kis pluszt amire vágyom.

Ez is egy technikailag nagyon szépen megoldott fotó, picit meghökkentő is ez a mélygarázs jelenet, és az az erős ülő kapaszkodás. Bizonyára oka van a képileg erős kapucninak is, mert odabent sem nem esik, talán sem nem fúj, gondolom, rólad mesél az is :) Nekem ténylegesen átjön így az önportrédban egyfajta ráutaltság.

Új hozzászólás