Én lennék

Számomra a fotózás helyettesíti az időgépet. Amióta megvan az első gépem mindent lefotóztam. Imádom az életet és utálom az elmúlást. Ezzel ha csak illúzió formájában is de képes vagyok megállítani az időt és vissza térhetek a pillanatokhoz érzésekhez amiket újra át akarok élni. Ha sikerül másokkal is megosztanom ezzel érzéseket dupla öröm. :)

Az elmúlásnak is van szépsége, de nem erőltetem rád. Ez egy jó portré lenne, fenn picit sok. De ezt a szelektív színezést ezt kérlek, felejtsd el. Béna, olyan mű, idegen a fotózástól. Reklámosok olykor használják, ott se szeretem, de igazán ez olyan dolog, ami hasonlatos a barnításhoz, giccses és mache, csinált dolog, elveszik a kép értéke, hitelessége, hangulata, minden. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

A napszemüvegemnél is belevittem ecsettel az égbe így ott kék. :D Ez a kép szerintem se lett egy nagy szám. Mikor megvettem tavaly az első tükrös gépem akkor portréztunk párommal és ez lett az egyik kép. Pont a piros tetszett meg és azért festettem színnel azokat a részeket ahol piros van. :D Majd legközelebb jobb lesz. :)

Nagyon framkó lett ahogy belenézel a napba. Jók az árnyékok. Csak szerintem az a piros nem kellet volna bele. Meg a kapucninak van egy kis aurája.

Új hozzászólás