én, toi
Klasszikus gépes önarcképes, ötszázon felejtett ISO-val.

Kedves Tamás, két eset lehetséges - figyelembe vesszük a címet, amit adtok, vagy nem. Ha igen, akkor ki az "ő" és mi az üzenet? Nem értjük, miért "toi". Félrevezetjük a látogatót, vagy sem? Ha eltekintek a címtől, akkor egy önarcképet látok. De ez az arckép laposra van világítva. Ez nem az érzékenység beállításának kérdése. Ahhoz, hogy plasztikus legyen a képen szereplő tárgy - jelen esetben a fejed - nem elég egy fényforrást használni. Jobbról jön a főfény, de hol a derítés? Miért nem kap balról egy másodlagos fényt az arcod? A másik kérdés a kompozíció kérdése: a fényképező ember gyakran témája az önarcképeknek. De egy ilyen portrénál, ahol ennyire kevés eszközzel dolgozol, mindennek a helyén kell lennie, értékelhetően és elrendezésében is értelmezhetően. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

70
Értékelem!

Kemény kritika, de igaz. :o(
Viszont toi én vagyok :o)
Köszönöm.

Noémi: Itt a válaszon csak Neked :o) :
http://szakkor.estiskola.hu/2007/07/01/t...

61
Értékelem!

Északi típusú férfi komoly kamerával...:-)) Mintha egy viking lekapta volna a fejéről a kétszarvú sisakját, és azt mondta volna, hogy "mit nekem hajózás, földrészeket meghódítás, inkább a fényképezés." Tetszik Tomi, de ezt úgyis tudod:-))

53
Értékelem!

Lacipapa! Örülök, hogy adsz életjelet magadról, remélem szaporodik a szabadidőd az alkotásra :) Szeretném viszonozni a sok dicséretet.

Te Viktor! Miért akarod kitöretni a nyakamat??? :D
Köszi mindkettőtöknek.

48
Értékelem!

Te "felejted" ötszázon az "izzót", aki olyan odaadással mutatta be a 8mm-s gép használatát?? ;)

off.ha a gépet kb. tíz centire eltartod magadtól és a fejed még megdöntöd kb. öt fokot, teljesen jó gép nélküli portré lesz belőle!! on.

58
Értékelem!

Három profi "szemmel" könnyű jó képeket csinálni, jó ha egy ügyes fotósnak nem csak a képei, hanem a KÉPE is ismerté válik !

Új hozzászólás