Énkép

Sziasztok! Fónagy Tamás vagyok, 15 éve fotózom hobbi szerűen. Nem is akartam hivatásszerűen csinálni ezt sosem, mert féltem, hogy akkor elveszik a varázs. Filmes gépekkel kezdtem, de gyorsan átnyergeltem a digitális tükrös gépekre, és már öt éve csak Milc gépeket használok. Örülök, hogy rátaláltam erre a csoportra, kíváncsian várom a továbbiakat. Zsolt, köszönöm a Youtube csatornádat, örömmel nézem, (csak most találtam rá) és onnan jöttem ide...

Szia Tamás, össze-vissza haladok időben, de végre utolértem magam, a legerősebb képed maradt a végére, de remélem, folytatod a munkát itt. Ez egy nagyon erős önportré. Kurva sok érzelem van benne, nyugtalanság, feszültség, szomorúság, dac, nagyon jól használod az életlenséget is, a blendézést, és a legjobb, hogy kimozgattad a megszokottból a kompozíciót és ezzel elérted, hogy állandó feszültségben tartsd a néződ. A szemek tónusa és a tekintet is erős, szóval ez mindenképpen szuper megoldása a leckének, ettől függetlenül várom erre a házira is a megoldásaid. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

1
Értékelem!

Szia, üdv a téren! Szerintem baromi jó ez a kép, teljesen jó rajta minden. Egyedül azzal nem vagyok kibékülve, hogy nem "rendes" fekete-fehér (majd Zsolt lehet mondja, ő se szereti a barnaságot). De amúgy köszi, sok ilyet még!

1
Értékelem!

Üdv a téren Tamás! jó, szuggesztív kép és az erős kontrasztok is illenek a szigorú tekintetedhez. A kicsi mélységélesség nekem zavaró, hogy levágja az orrod, füled. Szerintem, ha zársz a rekeszen egyet-kettőt akkor is megmarad a szemek és a száj háromszögének hangsúlya.

Új hozzászólás