érdeklődő tekintet

A kép mobiltelefonnal készült (Samsung Galaxy S7), létrán állva állvány nélkül és applikációval utólag szerkesztve lett. Itt is több kép készült el egymás után sorozatban és ez lett a legjobb a sok közül.

A szalma, a tető és a cica jó. A beton nem. Ha ez saját hely, alakítsd ki úgy, hogy a beton elé is kerüljön szalma. Állatot fotózni sok előkészület és türelem kérdése. A legnehezebb, hogy a hely, ahol a kép készül minél kevesebb idegen, zavaró dolgot tartalmazzon. De ez kialakítható, ha megfigyeled, hogy alapvetően hol szeret a cica tanyázni, akkor azt ott meg lehet nézni, mi az, amin módosítani kell, honnan jönnek a fények, hol legyen a kamera, és utána már csak várni kell, hogy megérkezzen a főszereplő. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Elemzés jön majd. De a keretek valóban nem kellenek, olcsósítják a képet. Ezt azért írom, mert külön minden képnél ezt nem akarnám elmondani, de hagyd el a keretezést. Ugyanez igaz a képre írással (nem nálad, de fontos elmondani), nem véd semmit. És még egy. Ne feledd az első leckét. Az a bemutatkozás is.

Heló! Köszönöm!
Ezeket a képeket még régebben csináltam, azóta már próbálom mellőzni a kereteket, azokat igazából csak a közösségi oldalakra való feltöltés miatt csináltam.
És igen. A másik kép valóban picit túl lett élesítve, utólag már én is észre vettem. Egyenlőre még csak ismerkedek a szerkesztési lehetőségekkel is, de remélem idővel azért majd csak jobban fog menni az is. :)

Szia Erik, üdv a Téren! Ez is és a másik cicás fotód is egy szép állatportré. Két dolog: szerintem a keretek nem kellenek, másik, hogy a technika nekem kicsit kemény ezekhez a nagyon kedves képekhez. Van egy pici beégés itt is ott is, vagy pl főleg a másik cicás fotón látható, hogy nagyon élesített. Kár, mert nagyon szép képek amúgy kedves állatokról!

Új hozzászólás