Erdőn

December végi kirándulás. D5100 - kitobi

Az van Oldy, hogy ez egy olyan helyzet, amiben benne lenni nagy és fontos élmény lehetett, de a képen ez nem jön át úgy, ahogy szeretted volna. Ha fáradtak voltatok és ez már az út vége, lemégy a lábhoz és onnan fotózod. Ha asszonyod fontos, őt teszed meg főszereplőnek, szóval megannyi lehetőség, hogy kiemeld, ami miatt ez fontos pillanat volt. Erre kell törekedni. Várom a munkáid. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Nekem meg nincs összehasonlítási alapom. :)

"Mondd, mi nem tetszik." :) Nem tudom pontosan, kit-obi ami attól még lehetne jó, de nem az. Se fénye, se igazi kontrasztja, az élénk (vivid) színek sehol nem érvényesülnek. Sem manualban, sem az automatikus módban nem vagyok megelégedve a képpel. Már arra is gondoltam, hogy kellene valami firmvare frissítés az obira, vagy a vázra (bár arra már feltettem a legutolsót) Sajnos jelenleg nincs más obim, hogy összevetném a képeket azzal, de van itt egy kisebb fotós közösség, a karantéka végén majd kérek kölcsön valakitől másikat.

Köszönöm az értékelést. Igazából csak a fény és az árnyék (meg a végtelenben találkozó párhuzamosok voltak a fontosak) Kár, hogy nem jön át,.. élőben nagyon megkapó volt.
(Más,.. az obim rajzolata határozottan nem tetszik,.. jó lenne egy fórum ahol ezeket megvitathatnánk... )

Új hozzászólás