Erdőszél

Elég hosszú idő után újra elővettem a masinát és elnéztem a közeli nyárfásba bohóckodni kicsit. Hellyel-közzel sikerült megcsípni a legjobb fényeket amiket a vasárnap délután mutatni tudott. Technika: focus stack 2 képből, ISO 100, 1/20 sec záridő, +0,7 expó, f/11 blende.

Hozzászólások

A költőhármas című Törökösenemhez, melynek péntek 20.00 órai premierjére ezennel tisztelettel meg is invitállak a chatre, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Erdőszéli, erdei képeknél szeretek erre a mesebeli, álomkép szerű dologra rájátszani egy kis Orton efekt-tel a csúcsfényeken, sokat segít dob rajtuk szerintem. A tündöklő fák ennek és a teleobjektív miatt összenyomott jelenetnek is köszönhető. 300 mm-en a sötét előtér és a lombok képkerethez hasonlóak lettek, pici vignette-el megtámogatva.

Nagyon érdekes kép lett, mintha egy Andersen meséhez rajzolt kép lenne. Marha jó ahogy viszed be az embert az erdőbe azzal, hogy alul felül sötétedik a kép, középen viszont tündököl a fény a fák körül. A meséket idézi fel bennem az irodalom órákról.

Új hozzászólás