Erdőszéli fecskés cikk - cakk

Egy régi fénykép újrafeldolgozása ez a kép. Eredetileg színesben született, de úgy valamiért nekem nem működött - talán a benézett fehéregyensúly miatt - ezért pár napja újra előszedtem az archivumomból. Fekete-fehérben és picit a fényerőt visszavéve viszont megtetszett a végeredmény.

Az ötlet jó, és tetszenek a tónusaid is. De kell úgymond takarítani. A virág a főszereplő. Tehát abból a formából az a jó, ha egy van. A többi fű egy másik forma, az is jó - de nem jó, hogy a virág körül nem takarítottad ki, hogy az a levél maszat ne legyen és a virágot se döfje át fűszál. Ezekre érdemes figyelni, és ha ez megvan, akkor azt is látod, hogy kicsit ki van szorulva a főszereplő. Ha valamivel beljebb van, erősebben érvényesül. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést! Ez egy elég régi fénykép, akkoriban szerettem próbálgatni a negatív térrel játszogatni. Nem igazán akart menni a dolog így idővel le tettem erről a témáról. Ez a kép viszont elég tűrhető lett, így megmaradt. Színesben indult a dolog, de valahogy soha nem akart sikerülni rendbe tennem rajta a színeket így végül fekete-fehér lett az eredmény.

Új hozzászólás