Érvelő

Érvelő

Kedves Tamás, örülök neki, hogy elővetted a fényképezőgépedet, mert ideje volt. Tulajdonképpen ez a ritmus szinte tökéletesen rendben van. Talán a kép felső részéből egy fél ujjnyit levágnék, ha már ennyire feszesre van komponálva ez az egész. Valamennyit onnan biztos, hogy leszednék, hogy kevésbé csússzon ki ez a képkeretből. A gondolatot értem, a helyzet rendben van, a színészi munka is rendben van. Érdekes, hogy bár van ennek feszültsége, de ez az ing nekem ellene dolgozik ennek. Furcsa azt megfigyelni, hogy hol bukik le egy kép, hogy az agresszió ellen dolgozik maga ez a nagyon szépen kitalált ing, mert a kopaszok kevésbé szoktak ennyire rendezettek lenni, szóval, ez egy furcsa dolog. Technikailag egy dologra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy vigyázzunk a csúcsfényekre, mert ha azok kiégnek, akkor ott már elveszítünk valamit, és ott a formából fogunk veszíteni. Itt a csúcsfényeknél eléggé kiégtünk, de ha ez raw-ban készült, akkor utómunkában ez helyrehozható. Még valami: azért azt valljuk be, hogy ez a kép azért készülhetett el, mert valakinek belemásztál az aurájába úgy, hogy ő azt ahogy látom, nem akarta, magyarán te akartál képet készíteni úgy, hogy modell ezt nem akarta. Azért ez nem mondható tökéletesen helyes hozzáállásnak, mert a legfontosabb talán az, hogy a fotós és az alanya között legyen együttműködés, ha ez megszakad, akkor az a kép már nem érvényes. Ha ez egy beállított póz, elnézést kérek, de az érzet inkább az, hogy nem vetted rá a modelled, hogy alanya legyen ennek a játéknak. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Én valójában teljesen rendben lévőnek tartom ezt a gesztust. Szerintem ez relatíve békés, és igen egyszerű kifejezésmódja a nemtetszésnek. Agressziót inkább fura módon a magam (fotónak innenső) oldalán érzek :))) mivel úgy rá vagyunk mászva erre a fazonra... Neki meg ez nem tetszik, hát bemutatott egyet - nekem erről szól ez a fotó.
Hogy el tudjam helyezni történetbe, ahhoz még valami kellene. Lehet, hogy a környezet mutatna valamit, nem tudom...
Kvázi az érvelését értem, és alkalomadtán akár egyet is értek vele (lehet azért, mert én is gondoltam már rá, hogy inkább leborotválom a hajam...? :)))

Én az ujjra fókuszáltam volna, de így is nagyon jó. :)

Szerintem haláli nagy kép! A bőrfejű nem az arcát mutatja, hanem az ujját. Jól jellemzi ez a kép azt az erőszakos, felelősséget nem vállaló gondolkodásmódot amit képviselnek a bőrfejűek.
Grat! :)

Szia Tamas!

Jo a keped! Dramatikusabb volna , hogy ha tobbet mutatnal meg a ficko alakjabol meg a kornyezetebol . Csak egy picivel tobbet . Mondjuk a vallat is.

Udv.: Robert

De ismerős ez a "fazon"! :)

Új hozzászólás