Escher - nek

Escher - nek

Ugye Escherről azt kell tudni, hogy nagyon érdekesen használta a teret, tessék utánakeresni a Google-ben. Nagyon furcsa és izgalmas helyzeteket hozott létre. Ez a kép ezt viszonylag jól teljesíti, azért viszonylag, mert a függőleges elforgatása nekem most tömegben is billenti ezt a kompozíciót, nem nagyon látom, hogy miért dőlünk el. Az ötlet maga jó lenne, tetszik ez a kollázs ezzel a szendvicsmegoldással, de valahogy most ez ettől nem tudja kifutni azt a teret, amit kifutna egyébként. Nem tudom, hogy mennyire áll rendelkezésedre a lehetőség abban, hogy ezt esetleg korrigáld. Lehet, hogy megérné, hogy megnézd, hogy mi van akkor, ha ez korrigálva van. Nem gondolom, hogy itt a csillagvadászat lenne a téma, úgyhogy én ezt a kérdést most nyitva hagyom, várom a választ Barától, hogy van-e mód arra, hogy ezt korrigáljuk. (hegyi)

Hozzászólások

23
Értékelem!

Á így már értem. Nekem egyébként címértelmezéskor a biatorbágyi viadukt jutott eszembe elsőnek, azt hittem, azért Eschernek.

20
Értékelem!

"Miért szól a kép Escher-nek?" - több okból is: Escher már régóta (úgy 15 éve :) kedvenc művészeim közé tartozik: mindig is csodáltam illetve még most is.
(Még a matekszakos szakdolgozatomban (melynek "Geometria művészetben" volt a címe:)) is szerepelt pár oldal erejéig.)
Művészetében aprólékos valósághűség ötvöződik paradox látvány- és perspektívahatásokkal...és ahogy álltam ott a híd alatt eszembe jutottak a grafikái és ...megszületett ez a kép, emléket állítva neki.

18
Értékelem!

Én arra tippelek, azért, mert a valóságban nem találkozó részek összekapcsolása ad új utat, lépcsőt, hidat. Hidat.

Nekem tetszik. A horizont nem teljesen vízszintes (egyik sem), a dőlés kicsit zavar, de nekem vonzó, légben álló alkotás.

19
Értékelem!

Miért szól ez a kép Escher-nek?

Új hozzászólás