Este van... 2

Este van... 2

Attila, az Este van és az Este van 2. között van valahol az igazság. Nem azt mondtam, hogy tüntesd el a lábadat, hanem azt, hogy nem kell rá zokni. Most elvetted a játékosságát az egésznek. Így is izgalmas ezzel a nagy karfával, de az előzőnek a sejtelmességét meg a játékosságát meghagytam volna, csak azt a minimális mozgást tettem volna bele ahhoz, hogy ez a kompozíció ne legyen annyira lyukas. Most ezeket a lyukakat betömted, rendben van, de most elvesztetted azt a fűszert, ami az előzőben erősen megvolt. Még egy kicsit játsszunk ezzel, jó? (hegyi)

Hozzászólások

Köszönöm sok igazságot megláttál benne, bár persze van olyan is, amit másképp gondolok. A vágásba most ne menjünk bele, majd tán értékelés után. :)

Attila ez tök jó!
Egyik régi gyerekkori kedvencem a kék-sárga(vörös) színpár!! AZ ős erők a hideg/meleg kontraszt fejezi ki nekem a személyiséged több rétűségét, talán egy két végpont között mozogsz, kevés átmenettel.. temparamentumos, hamar dühbe jövő de szeretetre képes megértő embert látok
Aki olykor nyers és keresetlen, de jó szándékú és őszinte - ezt az éles szögekkel formákban ellensulyozó félfejed és izó fénye mondatja velem!

Ha tévedtem akkor ez van..
Viszont mindneképp megérné megvágni alulról négyzetesbe (igen négyzetes .uzivagyok) és akkor máris egyértelműbb formailag megoldottabb lenne szerintem így az üres információtlan részektől!

üdv
d

Új hozzászólás