etetés

Ha az előző képpel összehasonlítom, akkor nagyjából kezdem érteni a helyszínt. Ez valami fogságban lévő helyzet lehet, már csak abból is következtetek erre, mert ez a műfű ezzel a gyönyörű gyorsszorítóval van odakötözve a faághoz, ez eléggé home-made. Nyilván ezzel túl sok mindent nem tudsz tenni, és a pillanat se rossz önmagában, hogy ott van fent is egy madár, és ez a másik éppen valamilyen állatkát széttép. Ez a kép nekem már problémásabb az előzőhöz képest, hiába mozgalmasabb a kompozíció, de a helyszín, a gyorsszorítótól kezdve a kusza ágakig, meg a háttérben lévő falburkolatig fotózhatatlanul bajos, szomorú leszek a látványától. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

:) előfordul hogy a fotósnak is újat mutat a fotó... Az kifejezetten jó, szinte klasszikus búvárzsebkönyves megoldás. Picit kevés itt is mélységélesség, nem tudom, hogy manuálban, vagy automatikával dolgoztál, de próbáld majd meg az A (apertúra előválasztás) félautomata módot, ha enged ilyet a géped.

0
Értékelem!

Lehet, köszi. :)
És képzeld később vettem csak észre, hogy a háttérben a másik madár szájából is lóg egy egér!

0
Értékelem!

Ennél is, és a másik madarasnál is azt látom meg elsősorban, hogy nagyon szépen rajzol és nagyon finom az optika ilyen fényerős, nagyra nyitott blendével is. Ez a fotó abból a szempontból jobban tetszik nekem mint a másik, hogy a környezet is adott, érthető. Itt viszont egy kicsit mintha balra dőlne az egész.

Új hozzászólás