Fahamu

Fahamu

Nem tudom, melyik fa ég ilyen ezüstösre, de sose láttam még ilyet. És arra is szeretnék választ kapni, hogy elég érdekes-e a kép ahhoz, hogy elgondolkodtasson azon, hogy ez most fekete-fehér kép vagy nem?

A leckére ez egy tökéletesen rendben lévő megoldás. Nagyon érdekes az, hogy ezek a fadarabkák hogyan porladnak el, hogyan válnak semmivé. Ráadásul, ami az előtérben történik, az olyan, mint egy test torzója. Nekem ez tetszik! A kompozícióval nem vagyok kibékülve, érdemes lenne az aranymetszést tanulmányoznod, hogy mit hova helyezünk el, mert egyértelműnek tűnik számomra, hogy ez a test forma a főszereplő a képen, és hogyha ez így van, akkor őt kell úgy elhelyezni, hogy ezt a szerepet meg is kapja, és ne csak a forma, hanem annak az elhelyezése is előtérbe emelje őt. A kérdésed az volt, hogy ez érdekes ahhoz, hogy elgondolkodjunk, hogy fekete-fehér, vagy sem. Igen a tónusok rendben vannak, a színekkel nincsen gond, ez a része tökéletesen megoldott a képnek, itt a kompozícióval kell tovább dolgoznod. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést. Hol lenne jobb helyen ez a világosabb fadarab?

:) Igen, csak a leckében kikötés, hogy nem lehet fekete-fehér a kép. Bár ott a kis barna pók bizonyítéknak, na de akkor azt is bizonyítanom kellene , hogy nem tudok szelektíven színezni... :)

Meg képaláírás nélkül is.

Izzik ez fekete-fehéren is.

Új hozzászólás